|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
a ja chyba przesadzam:(
dziewczyny ja niewiem co mi jest.siedzę całe wakcje w domu bo mój TŻ wyjechał i chyba się mnie leń za mocno czepia bo sobie wymyslam jakieś głupoty.mam czarne mysli związane z moim facetem ale to nie o to chodzi.problem w tym że nie jestem ani za gruba ani za chuda.mam szerokie biodra.przynajmniej ja odnosze takkie wrażenie a ludzie naokoło mnie mówią że nie jest źle.niby nbic w tym strasznego ale jak dzisiaj obudził się we mnie leniwiec to złapałam za aparat żeby się w końcu pzrekonać jak ja naprawdę wyglądam.i czuję się teraz gorzej niż zawsze.moja mama stwierdziła że jestem stuknięta jak jej pwiedziałam że ,,od pzrodu"wyglądam fatalnie.no ale ja sama niewiem co mam myśleć.możecie mi jakoś pomóc wybrnąć z poczucia że jestem nijaka?wiem że nie jestem ideałem ale nie uważam się tez za jakiegos wyrzutka.no ale ten nastrój mnie przytłacza.a nauda pwoduje że nawet do mojego chłopaka mam pretensje i doszukuję się jakichś ukrytych znaczen jego dotychczasowego zachowania.może trochę namotałam ale niewiem jak mam to wszystko dokładniej opisac.prosze pomóżcie mi bo sama sobie z tym nie poradzę.no i co zrobić zeby mój chłopak nie czuł się przez moją nudę okropnie??
z góry bardzo dziekuję i liczę na pomoc.na jakiekolwiek wsparcie.
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a ja chyba przesadzam:(
Kasiaczku, (jak Ci tam wygodniej)
Czujesz sie malo dowartosciowana, bierzesz za malo od zycia, nie doceniasz, ze masz wspanialego chlopaka. Jakby zycie Ci dalo za malo... Sprobuj cos zrobic, zebys przestala byc zakompleksiona - moze wypad z kolezankami nad jeziorko i gimnastyka z nimi? Moze potrzebujesz czegos nowego, czegos co Ci sprawi przyjemnosc i zapomnisz o kompleksach?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym koniecznie na Twoim miejscu spotkala się z przyjaciólką,jakimis znajomymi albo skoczyla na zakupy.Poprostu zabila nude,bo inaczej takich mysli trudno się pozbyc.Jak się czyms nie zajmiesz to będzie pewnie jeszcze gorzej.W takich momentach wyolbrzymia sie wszytsko i nagle widzi się rzeczy ktorych nigdy przedtem sie nie widzialo i nie byly problemem.Tak wiec droga Kasieczko sprobuj się wyrwac z tego domu,zadzwon po kogos a powinno byc lepiej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam Cie do watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110409
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hm.no niewiem.bardzo możliwe.sęk w tym że nie mam kolezanek ktore gdzies ze mna pojada.w mojej wsi jest jedna z ktora sie kumpluje.i towszystko.te ze szkoly to szkoda gadac.jedna niby normalna z klasy a jak ma chlopaka to co to nie ona
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Hm w takim razie rzeczywiscie cięzko jak nie mozesz polegac na znajomych.To moze jakies kuzynostwo?albo sama wychodz na spacery,posiedz w parku,poobserwuj ludzi,poczytaj jakas ksiazke...trudno mi cos doradzic.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
i skup sie właśnie na tym. To jeśli chodzi o stronę fizyczną. ale moze powinnas popracować nad nastawieniem. NIe doszukuj sie niczego u chłopaka, jęsli dotychczas nic się nie działo. Pomyśl o wspólnych chwilach spędzonych razem i planuj co będziecie robić jak wróci. Pamiętaj, przede wszystkim pozytwne myslenie ja czasami wmawiam sobie po prostu że jes ok, i tak się staje zrób sobie pyszną kolacyjke i obejrzyj moze jakiś film, na pewno bedzie lepiej.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a potem narzekam nie?bede sie starała zmienicc to oje chore nastawienie ale do tego czasu chyba chłopak zdąży wrócić.albo ja do niego pojadę ale dziękuję.naprawdę.ogromny kisssik
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
hej
ja na Twoim miejscu próbowałabym coś zmienic..nie wiem..zmień fryzurę, poświęć dzień dla siebie( dłuuuga kąpiel i takie tam )przestaw jakiś mebel w pokoju wiem, że to może dziwne, ale na mnie to dziala postaraj poświęcić swój czas temu co Cię interesuje, znajdź nowe hobby jesli Ci sie nudzi zapytaj sąsiadki- "staruszki" czy moze chcialaby zebyś wyprowadziła jej psa na dwór, zrobiła zakupy;]zajęcie zabije nudę i da poczucie, że jesteś komuś potrzebna... kiedy jesteś zajęta, nie masz czasu na to aby myśleć nad swoimi biodrami nie widzialam ich wieć nie moge oceniać czy są duże czy małe... ale skoro masz chłopaka, który Cie kocha, to znaczy że akceptuje Cię taką jaką jesteś mówisz, że na zakupy trzeba mieć pieniądze... przeciez one to nie jest wielki problem.....ja np. pojechalam w tym roku na truskawki...jednego dnia zarobilam 50 zł.. i mialam na swoje "małe wydatki". A tym smamym miło spędziłam czas i poznałam nowych znajomych. wszytko jest na wyciągnięcie ręki... także głowa do góry udanych wakacji
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
eh mam to samo tylko nawet wtedy kiedy mam mnostwo zajec wokol siebie
czemu my kobitki ciagle czujemy sie niedowartosciowane?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo brak jest mezszczyzn,którzy na codzien karmiliby nas odpowiedna dawka komplementów
wtedy kazda z nas czuła by sie jak prawdziwa kobieta,a wszystkie kompleksy przestały by istniec
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co Kasiaczek
cała przyjemnośc po mojej stronie. sama czasami mam takie dni. buziaczki, trzymaj się cieplutko
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie nie wiem czy to tylko w tym tkwi caly problem
ja dostaje duzo komplementow nawet nie od swojego tz ale jakso ciezko mi jest w nie uwierzyc po prostu mam wrazenie ze jak tkos mowi cos milego to to nie doonca jest prawda chce sie posmiac jak zobaczy jak sie uciesze albo cos chce ode mnie nie wiem trudna jestem chyba com?
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() anescs-fryzurę zmieniam dzisiaj.pzrychpodzi koleżanka u której się w zyciu nie obcinałam.to ta z którrą się kumpluję.no i mam trochę krótkie włosy i boję się że bede wyglądać gorzej nz teraz.bo zawsze mnie ciocia obcinała i z obecnego wyglądunie jestem zadowolona.jak zwykle krzywo ![]() więc jak się obetnę to zobaczycie co z tego wyszło i o bsypiecie mnie komplementami choćbym wyglądała okropnie![]() ![]() :eh em:wiem że mogę na was liczyc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

Czujesz sie malo dowartosciowana, bierzesz za malo od zycia, nie doceniasz, ze masz wspanialego chlopaka. Jakby zycie Ci dalo za malo... Sprobuj cos zrobic, zebys przestala byc zakompleksiona - moze wypad z kolezankami nad jeziorko i gimnastyka z nimi? Moze potrzebujesz czegos nowego, czegos co Ci sprawi przyjemnosc i zapomnisz o kompleksach?
Etap oceaniczny

wiem, że to może dziwne, ale na mnie to dziala
..::NEtUś::..