| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2024-07-27, 14:26 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-01 
				 | Czy pisać z nim dalej? Tinderowo/ facebookowa znajomość

Cześć, od dawna głowę mi zawraca pewien problem. Pewnie dla was błahy, ale jestem ciekawa drugiej opinii. Jakiś czas temu założyłam Tindera. Mam 25 lat, skończone studia, na koncie zero poważnych związków i brak potencjalnych kandydatów na horyzoncie. Po studiach ciężko poznawać nowych ludzi, w dodatku pracę mam typowo kobiecą, więc tu też nikogo nie spotkam ciekawego. No ale dobra. Na Tinderze szło mi całkiem nieźle, mam nowe matche, piszę z ludźmi. Jestem atrakcyjną, szczupłą dziewczyną. Poznałam takiego jednego chłopaka, no wydawał się idealny. Mieszka blisko mnie, ma dobrą, stałą pracę. Pisało nam się super, mieliśmy dużo wspólnych zainteresowań, tu sport, muzyka, podróże. Błyskawicznie przenieśliśmy się na Messengera, okazało się, że na facebooku ma dużo zdjęć i wyglądał cudownie, ja od razu wpadłam i się bardzo wkręciłam w relację, mając już wizję super związku. Umawialiśmy się na spacer, kawę itd. Widać było, że też się zaangażował w tę znajomość, odpisywał błyskawicznie, planował wspólne wyjazdy, aktywności. W międzyczasie miał na głowie obronę pracy na zaocznych studiach i pisał coraz mniej. I doszliśmy do etapu, gdzie pochwalił się zdjęciem obrony, ja mu gratulowałam i pytałam czy nasze spotkanie jest aktualne, on odwołał, przeprosił. Ja uznałam, że trudno, kiedy indziej się spotkamy. Potem pisałam jeszcze kilka prozaicznych wiadomości w stylu "ale dziś gorąco", czytał, ale nie odpisał. Wkurzyłam się i po kilku dniach ciszy usunęłam go ze znajomych. Mija już miesiąc od tamtych wydarzeń, a ja nadal myślę o nim. Wiem, że nawet na żywo się nie widzieliśmy i że to śmieszne, ale naprawdę przez te kilka dni zawrócił mi w głowie. Ja spotykałam się potem na randki z innymi ludźmi z Tindera, ale nie wychodziło nic z tych spotkań. Nadal jestem sama i nie wiem, czy by nie rozgrzebać od nowa tamtej znajomości. Co myślicie? Ośmieszę się jak zapytam co tam u niego, po tym jak mi wcześniej nie odpisywał na wiadomości? Dziwne jest to, że nie wrócił na Tindera od tamtego czasu. Ciągle przeglądam , czasem widzę powtarzające się profile, ale nie jego. Napiszcie co myślicie, laski. | 
|     |   | 
|  2024-07-29, 10:22 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2019-06 
				 | 

Dot.: Czy pisać z nim dalej? Tinderowo/ facebookowa znajomość

Nic do niego nie pisz, miej swoją godność. Pewnie spotkał się z jakąś inną i z nią rozwija znajomość. Po prostu pisz z innymi i nie wkręcaj się przed spotkaniem, bo jak widzisz do niego może nigdy nie dojść. Tak optymalnie jest się spotkać po kilku dniach do tygodnia pisania, więcej nie ma sensu i jak widzisz się to rozłazi. Zapomnij o tamtym, z mojego doświadczenia nigdy nic nie wychodziło z latania za facetem i zawsze żałowałam  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. | 
|     |   | 
|  2024-07-29, 12:05 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2018-04 
				 | 

Ile realnie razy się spotkaliście na przestrzeni jakiego czasu? I jak wyglądały te spotkania?

__________________ Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami.  Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.   | 
|     |   | 
|  2024-07-29, 12:36 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2015-11 
				 | 

Z tego co zrozumiałam wcale. Ale jest to teraz jakaś plaga takiego wkręcania się gdy się człowieka nawet na oczy nie widziało. Mam koleżanki pod 40 (!) po przejściach które też potrafiły się tak wkręcić i rozpaczać po typach których nigdy realnie nie spotkały.

__________________ 01.02.2016 66kg  13.08.2016     | 
|     |   | 
|  2024-07-29, 12:45 | #5 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Autorko, olej go, on przestał być zainteresowany. 
				__________________ Wszystkie nicki zajęte.   | ||
|     |   | 
|  2024-07-29, 12:48 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2021-09 
				 | 

W punkt, też to widzę. Autorko, miej rozum i godność człowieka, Ty tego faceta nie widziałaś realnie na oczy, jak przyszło do szansy spotkania wykręcił się bo dla niego to internetowa znajomość i pisanie z kimś z nudy/dla zabicia czasu. Nie trać na to swojego czasu i nerwów.

| 
|     |   | 
|  2024-07-29, 14:20 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
  To jakie "zaangażowanie"? Dżiz... ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Jeżeli serio nie było spotkań, to on nigdy nie był zainteresowany. 
				__________________ Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami.  Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2024-07-29, 14:52 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2024-07 
				 | 

Miej godność, to tylko przelotna znajomość z internetu.

| 
|     |   | 
|  2024-07-29, 16:02 | #9 | 
				 | 

Ojj, nie ma co się wkręcać w znajomości internetowe. Człowieka nie znasz. Masz jedynie jakieś wyobrażenie jego osoby, jakąś perspektywę człowieka ubranego w szczątkowe informacje. Zależy Ci na nim, bo jest tym kim sobie go wymyśliłaś. Dlatego pewnie był dla Ciebie taki "idealny".

| 
|     |   | 
|  2024-07-29, 22:42 | #10 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-01 
				 | 

No właśnie nie widzieliśmy się na oczy z nim. Wiecie, tak super się nam pisało, jakbym swoją bratnią duszę poznała. Ja tak mam, że się wkręcam w relacje i przywiązuję się do ludzi bardzo szybko, najwyraźniej nawet przez media społecznościowe   Myślę, że tak tę sytuację przeżywam, bo facet miał wszystkie pożądane przeze mnie cechy i wiem, że prędko nie znajdę na Tinderze kogoś podobnego   Cytat: 
  Ale i tak żałuję, że nawet na durną kawę nie poszliśmy, a tak jest jakiś dziwny niedosyt. W ogóle nienawidzę ghostingu na tych portalach. Facet ucieka z dnia na dzień, a ty się potem długo zastanawiasz co zrobiłaś źle i w ogóle. Szczerze, to przez takie przypadki coraz mniej chce mi się szukać drugiej połówki. | |
|     |   | 
|  2024-07-29, 23:57 | #11 | 
				 | 

Przecież ty nie masz pojęcia, jakie on miał cechy, bo się nie spotkaliście   Przez internet to można i papieża udawać. Po prostu traktuj taką internetowa pisaninę luźno i uznaj, że dopóki chociaż raz się z kimś nie spotkasz, to nic o tej osobie tak naprawdę nie wiesz i nie ma tematu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. | 
|     |   | 
|  2024-07-30, 07:10 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2024-03 
				 | 

Jakim cudem w dziewczyna w wieku 25 lat może być sama jeśli tego nie chce? Nie rozumiem tego. Przecież jak założysz tindera to możesz dosłownie przebierać w chadach, z dobra praca i na poziomie. A jak nie w pracy to gdziekolwiek nie wyjdziesz zagadują cię pewnie. Wiadomo nie każdy jest sensowny ale na pewno wielu tak. Naprawde samotny może być jedynie chlopak.

| 
|     |   | 
|  2024-07-30, 09:03 | #13 | |
				 | 

Cytat: 
 Chady na aplikacjach piszą do dziewczyn o ślicznej buzi modelek, wysokich i o pięknych włosach a nie do takich normalnych - wiem, bo zrobiłam kiedyś eksperyment. Zresztą ogrom facetów chce tylko seksu, a związek im nie w głowie - dotyczy to szczególnie tych stereotypowo najatrakcyjniejszych. Także obudź się i przestań opowiadać głupoty, widać, że nie znasz realiów kobiet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-07-30 o 09:06 | |
|     |   | 
|  2024-07-30, 20:29 | #14 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2023-12 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2024-07-30, 21:51 | #15 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2020-03 
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | |
|     |   | 
|  2024-07-30, 22:51 | #16 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2023-12 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2024-07-31, 02:15 | #17 | |
				 | 

Cytat: 
 Sent from my SM-A326B using Wizaz Forum mobile app | |
|     |   | 
|  2024-07-31, 09:14 | #18 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2022-11 
				 | 

Cytat: 
  Nie miał w sobie nic przyciągającego, bo jest ulaną świnią, przez co jest znacznie mniej atrakcyjny. Tłuszcz niszczy proporcje ciała, zalewa twarz itp. Nie ma w tym nic złego, że tak to odbierasz. | |
|     |   | 
|  2024-07-31, 12:20 | #19 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami.  Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.   | |
|     |   | 
|  2024-07-31, 12:31 | #20 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2015-11 
				 | 

Raczej próby przekonania samej siebie że wygląd nie jest tak istotny...no niestety, gdy szukamy partnera seksualnego to właśnie jest

__________________ 01.02.2016 66kg  13.08.2016     | 
|     |   | 
|  2024-07-31, 13:50 | #21 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2023-12 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2024-07-31, 14:43 | #22 | 
				 | 

Nie tylko seksualnego. Nawet przyjaźń z kimś, kto by nas odrzucał fizycznie jest trudna, rzadka. "Wygląd nie ma znaczenia" to największa bzdurka wmawiana głównie kobietom. Bo jakoś w przypadku facetów to jest dla większości jednak zrozumiałe od razu, że ta druga strona musi się podobać, inaczej albo nie będzie niczego, albo coś wymuszonego i letniego.

__________________ Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami.  Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.   | 
|     |   | 
|  2024-07-31, 17:11 | #23 | |
				 | 

Cytat: 
 To po prostu najpopularniejszy portal randkowy, wśród młodych ludzi bardzo znany. Nie każdy ma bujne życie towarzyskie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz 
				__________________ If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-07-31 o 17:12 | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2024-07-31, 19:00 | #24 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2024-08-01, 02:23 | #25 | |
				 | 

17 lat  :-D Mam nadzieje ze to tlumaczy. Teraz już bym nie spotykała się dalej z kimś kto mnie oszukał już przed 1 spotkaniem. No i nie mówię że wygląd nie jest ważny ale tu nie chodziło tylko o wyglad. Sent from my SM-A326B using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat: 
 Sent from my SM-A326B using Wizaz Forum mobile app | |
|     |   | 
|  2024-08-06, 12:49 | #26 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2024-08 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2024-08-06, 14:29 | #27 | 
				 | 

|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.