|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
love:)
Kobitki!Proszę o pomoc!!!!!Jestem z moim chłopakiem 4 lata...Jak to w związku bywa są wzloty i upadki...Miesiąc temu zerwał ze mną mówiąc,że to już naprawdę koniec
Jednak wrócił do mnie.Widać,że mnie kocha!! Za tydzień jedziemy nad morze tylko we dwoje Chciałabym go zabrać wieczorem (jak będzie zachód słońca-on uwielbia)i dać mu coś i spytać się czy za mnie wyjdzie.Chcę mu COŚ dać by wiedział jak bardzo go kocham i że chcę spędzić z nim całe życie.Wiadomo koleś może dać kobietce pierścionek,kwiaty i jest super,a co ja mogłabym mu dać???proszę piszcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: love:)
Moim zdaniem to zdecydowanie facet powinien zapytać czy za niego wyjdziesz
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie...a pozatym zlecam ostroznosc
![]() zwłaszcza teraz...skoro zerwał z Toba nie dawno to sielankowo tak nie jest...nie chce Ci tu nastawiac negatywnie ale moze np wrócił bo własnie nie ma z kim jechac nad to morze??Z chłopakami tow eisz trzeba ostroznie bo to cwaniaki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spiesz się..Jak będzie chciał za Ciebie wyjść sam o to spyta - tak myslę
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Również i moim zdaniem to chłopak powinien poprosić o rękę dziewczynę a nie odwrotnie,tym bardziej że z Tobą zerwał a potem wrócił,w związku z tym powinien sie starać o Ciebie bardziej niz kiedykolwiek-bo to on zawiódł-nie ułatwiaj mu tego...
"Mówią, że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie połowy... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie..." |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Igo nie śpiesz się z takimi decyzjami, skoro z Tobą zerwal to musiał miec powód :/ poza tym mimo, że mamy równouprawnienie to nie wyobrażam sobie żeby kobieta pytała faeta (o rękę ??!!) czy się z nią ożeni
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
pomijajać fakt, że też jestem staromodna i uważam, że to facet powinien poprosić kobietę..jednak wyobrazam sobie odstępstwa, jeśli kobiecie na tym zależy. jednak w Twojej sytuacji jeszcze bym poczekala..bo skąd wiesz, że za jakiś czas znowu z Tobą nie zerwie? w końcu raz już to zrobił..
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie tak samo myślę. Jesteś na 100% pewna? żebyś nie zorbiła czegoś podf wpływem chwili...powodzenia
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Poczekaj z tym jeszcze...
Ty jesteś swoich uczuc pewna, jesteś pewna, że go kochasz i jestes pewna, że on kocha Ciebie, ale widać, ze on nie jest pewien swoich uczuc skoro z Toba niedawno zerwał, daj mu troche czasu, nich ochłonie, niech sam zrozumie siebie, niech się dowie czego chce. |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
pytanie "Czy za mnie wyjdziesz" pozostawilabym chlopakowi.
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
ja też bym sie z tym nie śpieszyła, możesz mu coś dać jakiś prezent ale nie proś go ręke, przecież miesiąc temu z tobą zerwał no chyba że to ty coś poważnego przeskrobałaś i on zerwał ale wrócił bo cie kocha
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Sama po takiej akcji z jego strony nigdy w zyciu bym nie wyszla z taka incjatywa
Mysle ze na Twoim miejscu nic bym nie robila , ani tym bardziej pokazywala mu jak to mi bardzo na nim zalezy
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi...Kochane ,,koleżanki"...Macie racje ,ale on zerwał przeze mnie.To była moja wina!!Poszło o błachostkę.Obiecałam mu,że się zmienię i nigdy nie będzie żałował,że do mnie wróci.Kochamy się.Teraz jest super.Naprawdę.Nie chcę się mu "oświadczyć",bo to facet powinien zrobić(tak jak piszecie).Zresztą ja już jestem 2 lata po zaręczynach
Chodzi mi tylko o to by coś mu dać (jakby symbol),że kocham go,że dziękuję że wrócił...Że chcę być z nim do końca życia.Tak naprawdę uważam,że miałam szczęście w życiu,że go poznałam.Szczerze!!!Szanu je mnie,nigdy mnie nie wyzwał,nie uderzył,nie pali,nie chleje,nie ćpa,nie chodzi na imprezy.A same wiecie jacy są kolesie.rOZMAWIAMY O ŚLUBIE I O DZIECKU ,ale obydwoje nie mamy tyle kasiory...Poprostu nas nie stać.Może za rok się ochajtamy-jak wróci z wojska Sam mówi o tym.Moje koleżanki mówią,że mam super pomysł,ale nie wiedzą co mogłabym mu dać Dawajcie pomysły.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz mu dac cos od serca-wejdź na podforum "Zrób to sama" - znajdziesz tam setki pomysłów na piekne rzeczy które możesz wykonac sama za niewielka kasę
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Hm moze jakis łancuszek,albo krzyzyk do zawieszenia na łancuszku,moze napisz mu jakis list od serca,zeby mogl zawsze go czytac kiedy mu będzie zle,albo kup wam takie same pierscionki z jakims napisem(moze jakas wazna data,obietnica,imiona).Ty le moich pomyslow
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz kupić dwie połówki serca (złoto lub srebro) do zawieszenia na łańcuszku i dać mu jedną. Widzę, że dalej to jest na topie.
A może napiszesz mu wiersz? |
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Uważam , że prezent od serca to jak najlepszy pomysł, np. jak już wczesniej napisano wiersz . Z doświadczenia wiem że to zrusz niesmowicie jak dostałam wiersz od męża jeszcze przed ślubem. życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym dużo było wątków o prezentach dla facetów. może uda Ci się znaleźć tam cos ciekawego? bo pomiędzy majtkami, a perfumami na pewno są jakies perełki
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
[quote=IGA2].Obiecałam mu,że się zmienię i nigdy nie będzie żałował,że do mnie wróci.[quote]
nie ma co się zmieniac dla faceta jestes jaka jestes
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
tak myślałam o wierszu!A macie jakieś fajne wiersze?Też myślałam by iść do złotnika i aby zrobił mi malutki pierścionek z napisem IGA(moje imię)i datę kiedy się poznaliśmy...Co wy na to?bo tak to nie mam pojęcia?
Na walentynki napisałam mu 100 rzeczy za które go kocham,był w szoku i bardzo mu się spodobał ten pomysł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

Jednak wrócił do mnie.Widać,że mnie kocha!!
Za tydzień jedziemy nad morze tylko we dwoje

*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)