|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zadowalanie samego siebie
Witam serdecznie. Z mężem nie rozmawiamy już od paru dni...powodem było to, że niestety niedawno dowiedziałam się, że się masturbuje. U nas tez sprawy nieco kuleją, chociaż jesteśmy trochę po 30. Staz malzenstwa 3 lata, ale że sobą jesteśmy już 11. On ma dziecko z poprzedniego związku, którym zajmujemy się tylko my. Wyjechaliśmy do innego kraju i próbujemy jakoś tutaj żyć. W związku było naprawdę różnie. Nie dogadywlaiamy się o wychowanie dziecka. Wtedy jeszcze chcialam brać czynny udział, teraz już się prawie wogole nie udzielam. Kłótnie o pieniadze, teraz mamy różne konta i skaldmay się na rachunki. Kłótnie o wsparcie, mąż nie zamierza się uczyć języka więc wsyzstko spada na moją głową. I mam takie poczucie że to ja zawsze więcej dawałam zawsze więcej się starałam. Do tego momentu doszło, że rok temu mieliśmy poważny kryzys, bo maz stwierdzil tak z Nienacka że chce rozwodu. Po czym dzień później wydzwaniał do mnie i obarczył winą za swoje zachowanie swoją tarczyce. Tarczyce wyciął i bierze aktualnie regularnie leki. Zapisaliśmy się nawet na terapię ale nie pomogła. Wkoncu wykupiłam sama wakacje na które też miałam awantury że On nie poleci nawet ratując nasze malzenstwo bo 15 letniego dziecka nie zostawi. Wkoncu pojechaliśmy na tydzień. W czasie wakacji patrzył się bardziej na inne kobiety niż na mnie, ale jakoś zdołaliśmy się dogadać. Był spokój aż nie odkryłam że wchodzi na różne strony i sobie dobrze robi do różnych filmików. Chciałam z Nim o tym porozmawiać, bo nasze sprawy kuleją, a ja chciałabym mieć w końcu również dziecko. Powiedziałam że się z tym nie czuje komfortowo...On stwierdzil że już Go nie pociągam ponieważ w trakcie naszego stosunku pomagam sobie również rękami...stwierdzil że nie czuje się jakby mnie zaspokajal i że bardziej podniecają Go owe filmiki niż ja. Dla Niego wogole nie musimy tego robić, bo filmiki Mu w zupełności wystarczają. Zdenerwowałam się. POwiedziałam że chce separacji. Na co On tylko idź ochlon. A teraz od dwóch dni ja obrażona leżę w innym łóżku, On w innym i ze sobą nie rozmawiamy. Zrzucił winę całkowicie na mnie twierdząc, że obrażam się za prawdę. Odnośnie naszych planów kupienia domu sywierdzil że On to osiagnie ze mną lub beze mnie. I nie rozumiem jak człowiek może się aż tak zmienić...jeszcze na świętach było miło, napisał mi list miłosny i wszystko było dobrze...a teraz On się zmusza do stosunków ze mną i wypomina mi różne rzeczy co robiłam jak kiedyś byłam pijana..jakie pozycje chciałam i wogole mnóstwo rzeczy które Go niby oddaliły od stosunków ze mną. Nie wiem co mam robić wogole, czy spakować się i wyporwadzic. On traktuje mnie aktualnie jak powietrze. I nawet myśli znaleźć jakieś rozwiązanie. Mało tego powiedział że Mu aktualnie jest dobrze tak jak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zadowalanie samego siebie
Oczywiscie, ze kopnij go w .upe, po co ci taki pasozyt i to jeszcze z dzieckiem? Przeciez wprost ci powiedzial, ze juz cie nie chce i go nie pociagasz. Czego ci jeszcze trzeba? Problemow macie mase i jego masturbacja jest najmniejszym z nich (to normalne swoja droga, ze ludzei sie sami zadowalaja nawet bedac w zwiazku).
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak wyżej, w połączeniu z twoim poprzednim tematem nie wiem czego ty jeszcze szukasz u niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wasza relacja brzmi fatalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.