|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z badaniami do pracy mgr
Hej dziewczyny
![]() Potrzebuję wsparcia, piszę pracę magisterską, w której badam trudności rodzicielskie u pracujących matek. Powoli kończą mi się pomysły gdzie szukać respondentów, wykorzystałam fb, wszystkie grupy gdzie można się wymienić, wszystkich znajomych zaangażowałam, a nadal wiele mi brakuje. Macie jakieś pomysły gdzie można szukać pracujących matek? Można znacie jakieś grupy? Z forami jest problem często, ponieważ takie posty są traktowane jako spam i nie można wstawiać linków. Dopadła mnie już spora frustracja i trochę nie wiem jak działać. Może ktoś pomoże? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z badaniami do pracy mgr
A próbowałaś przez instytucje? Mops, dom samotnej matki, jakieś fundacje?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Próbowałam w przedszkolu, ale się nie zgodzili. W sumie mogłabym jeszcze jakieś instytucji poszukać, muszę to przemyśleć. Dom samotnej matki to na pewno nie może być, ponieważ to już jest bardzo specyficzna grupa i uważam, że moje badanie w ogóle nie jest do tych osób skierowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dom samotnej matki to tylko przykład. Próbowałaś w jednym przedszkolu, spróbuj w 10, 9 odmówi, jedno się na pewno zgodzi. Musisz sobie te badania wychodzić, przy takim temacie nie jest łatwo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj to już raczej nikłe szanse, ale może nadal są jakieś aktywne fora dla matek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.