| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2025-03-03, 21:16 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2025-03 
				 | pomysł na zapach

Cześć, szukam jakiegoś ciekawego zapachu  . trochę chciałbym powiększyć kolekcje 2-3 zapachy no może nawet o cztery. to co już mam dior sauvage elixir spicebomb extreme azzaro the most wanted chanel bleu de chanel edt ultra male jean paul gaultier dg the one EDP gisada ambassador wymagania: męskie perfumy: trwałość duża nawet bardzo, duża projekcja, perfumy tzw wieczorowe, na imprezę, spotkania randki itp - chciałbym aby przyciągały uwagę. to o czym myślałem Guilty Pour Homme Armaf Club de Nuit Man Intense Limited Edition Versace Eros perfumy Yves Saint LaurentY L´Elixir De Marly Layton Tom Ford Noir Extreme dlatego proszę o sugestię co to listy, którą podałem lub coś innego Edytowane przez kuba_kuba Czas edycji: 2025-03-03 o 21:37 | 
|     |   | 
|  2025-05-21, 09:06 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: pomysł na zapach

A*men  - Thierry Mugler. Nietuzinkowe, duża projekcja. Mój mąż używa i to w zasadzie jedne z niewielu męskich, które mi się podobają. zawiesiste, gęste. Cóż, warto sprawdzić ten zapach.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.