|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niski, chudy, a więc drobny mężczyzna
Mam do Was pytanie i bardzo proszę o szczerość.
Mam 23 lata. Od kiedy poszedłem na studia licencjackie (czyli od października 2021 roku), szukam dziewczyny. Niestety od tego czasu ani razu nie byłem na randce. Próbowałem nawiązywać znajomości w realnym życiu, ale nawet jeśli znałem już dziewczynę lepiej i zapraszałem ją na spotkanie, to odpowiedzi były w stylu: „nie szukam chłopaka”, „jestem zajęta” itp. A na aplikacjach randkowych praktycznie nie mam żadnych polubień, o parach nie wspominając. Wiele razy słyszę od znajomych i koleżanek, że „wygląd nie ma znaczenia, liczy się charakter”. Ale szczerze mówiąc zaczynam w to wątpić. Może po prostu próbują mnie pocieszyć? Jeśli chodzi o mój wygląd ludzie mówią, że mam bardzo charakterystyczną twarz: wyraziste usta, duże zielone oczy, młodzieńczy wygląd, który sprawia, że wyglądam młodziej niż na 23 lata. Mam też kręcone włosy. Problemem może być jednak moja postura: mam 169 cm wzrostu i ważę 50 kg. Zastanawiam się — czy taki drobny mężczyzna jak ja może być dla Was atrakcyjny? Czy po prostu wzbudzam odrzucenie ze względu na wygląd? Bo jak mam pokazać swój charakter dziewczynie z aplikacji randkowej, skoro nawet nie dochodzi do rozmowy? Z natury jestem bardzo miły i opiekuńczy. Gdyby w końcu trafiła się dziewczyna, która naprawdę by mi się spodobała, traktowałbym ją jak księżniczkę. Naprawdę byłbym w stanie zrobić dla niej wszystko. Dlatego pytam szczerze: czy bycie niskim i drobnym facetem skreśla mnie w Waszych oczach jako potencjalnego partnera? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niski, chudy, a więc drobny mężczyzna
Kobiety to nie rójumysł, nie istnieje uniwersalna odpowiedź na "czy taki drobny mężczyzna jak ja może być dla Was atrakcyjny?". Dla mnie nie jest a jednocześnie znam jedną dziewczynę, która akurat lubi facetów, którzy są nieco mniej męscy i moze się nimi zaopiekować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niski, chudy, a więc drobny mężczyzna
Szukaj wśród bardzo niskich dziewczyn oraz popracuj nad bardziej męskimi przymiotami sylwetka Wydajesz się dość … hmm.. kobiecy? Nawet w sposobie wypowiadania się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.