|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomysły na prezenty na święta
Dawajcie swoje polecajki na pomysły na święta.
Może macie jakieś swoje ulubione kosmetyki, których używacie od lat i nigdy nie zmieniacie bo tak cudownie działają? Szukam czegoś głównie dla mamy - kosmetyki, perfumy, myślę nad parownicą do prasowania albo air fryerem. Może jakieś kreatywne rzeczy, coś fajnego razem do porobienia? Myślę też nad zestawem świec do samodzielnego robienia. Chętnie przyjmę polecajki z sekcji zdrowie i uroda. Mam też problem z młodszym kuzynem - lvl 20, nie mam pojęcia co mu kupić. Całe życie kupowałam mu lego. Ostatnio jakieś anime, ale chyba nie trafiłam w jego gusta i już nie wiem co wziąć żeby był zadowolony. Interesuje się rysowaniem, mangą, anime, ostatnio ogrodnictwem. Przyjmę jakiekolwiek polecenia waszych ulubionych, fajnych rzeczy. Albo coś co wy byście chcieli dostać/dostaliście i było praktyczne, super się przydało. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysły na prezenty na święta
Kuzyn to jeszcze ok - ile ma lat?
A mama nie za stara na prezenty pod choinką, w tym wieku ma się praktycznie wszystko... My z żona już dawno nie robimy sobie takich marketingowych świąt. Kupujemy sobie jak czegoś potrzebujemy, a nie czekamy na "okazję". Jak dzieci były małe to kupowaliśmy sobie pod choinkę misia z TVN, teraz po prostu kupujemy bo chcemy, a nie dla picu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.