|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co zmienic??
chcialabym w sobie cos zmienic niestety sama sobie z tym nie poradze probuje juz od kilku miesiecy i nic z tego nie wychodzi. chcialabym zaczac sie inaczej malowac bo do tej pory uzywalam tylko tuszu a na wieksze wyjscia kredki nie wiem tez jak mam sie ubierac, kazde ubranie makm z innej parafi. teraz mam troszke pieniedzy wiec chcialabym skompletowac cala garderobe od nowa i chce zeby wszystko bylo eleganckie.lubie kolory jasne, pastele lub zywe zielenie roze i niebieskie. mam 20 lat a ludzie nie daja mi wiecej niz 16 glupio mi gdziekolwiek wyjsc bo slysze rozne docinki. wklejam kilka fotek sa dosc niewyrazne ale innych narazie nie posiadam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: co zmienic??
Jesteś śliczną dziewczyną i ciesz się, że młodziutko wyglądasz. Masz bardzo ciekawą i delikatną urodę, której pasuje delikatny, młodzieżowy styl.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie wiem czemu foty nie chca mi sie dzisiaj ladowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
suzitko, bardzo ładnie wyglądasz w wyprostowanych włoskach z grzywką na bok, tak jak na zdjęciu nr 4. W ogóle ładna z Ciebie dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.