|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co zrobić z włosami?
Ratunku!Kochane wizażystki pomóżcie mi, zawsze gdy idę do fryzjera idę z gazetą i określoną fryzurą, za to fryzjerki nigdy mnie nie słuchają i cieniują mi brzydko te włosy no i na dodatek prostują!!
Mam owalną twarz więc w wyprostowanych włosach jest mi okropnie. Moje kręcą się wyłącznie podczas deszczu i ogólnie gdy czują wilgoć. Potrzebuje więc fryzury, która dostosuje się do włosów dość niesfornych w układaniu...licze na jakieś propozycje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: co zrobić z włosami?
Przenoszę na forum Fryzjerskie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Heh.. to takie trochę dziwne, cóż - zmień fryzjerkę
Aż do skutku Buuuuziooole |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Hm no nie wiem, możliwe że moje łagodne nastawienie do ludzi zabrania mi tak zwanego "fukania" do fryzjerki. Wiem też, że podoba mi się wiele uczesań ale właśnie ograniczają mnie możliwości fryzjerów w moim mieście, a byłam już wszędzie są okropne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Kociara dobrze byłoby gdybyś załączyła jakąś fotkę
wtedy łatwiej doradzić. natomiast skoro masz włosy niesforne, może jakies fale? loczki?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki!
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Mam owalną twarz więc w wyprostowanych włosach jest mi okropnie. Moje kręcą się wyłącznie podczas deszczu i ogólnie gdy czują wilgoć. Potrzebuje więc fryzury, która dostosuje się do włosów dość niesfornych w układaniu...licze na jakieś propozycje

Aż do skutku