|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tajemnice a TŻ
Macie przed swoimi TŻ jakies tajemnice??? Czy rozmawiacie z Nimi dosłownie o wszystkim?
A moze uważacie, że pewnych kwesti, nie powinno sie poruszać? TŻ powinien wiedzieć o wszytskim, czy jednak warto zachowywać dla siebie pewne rzeczy? Jak sadzicie??? I jak to jest u Was?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tajemnice a TŻ
Przepraszam, ze zalozylam ten watek tutaj. Mialo byc na forum " Intymnie"
Moze ktos przeniosl by tam ten watek, bo ja niestety nie wiem jak :/
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
niedawno zalozylam taki watek "tajemnice..." cos w tym stylu. bo sama mam przed moim TZ tajemnice i mysle ze wiele dziewczyn tez ma i dziala to w druga strone takze, czyli nasi mezczyzni tez nam o wszystkim nie mowia. mysle ze nie warto mowic o takich jakis pogaduchach z przyjaicolkami, nie ma po co dyskutowac o tym z tz bo i po co?jeszcze ktos sie poczuje urazony, choc ja czasem lubie paplac mojemu facetowi o wszystkim:P
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Człowiek jest tajemnicą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja z moim czuję się tak dobrze i swobodnie że bez zahamowań mówie mu o wszystkim... niektórych rzeczy nie powiedziałam mu chyba tylko dlatego że zapomniałam o nich na spotkaniu
![]() dla mnie TŻ jest też przyjacielem, którego nie mam w nikim innym, być może dlatego zwierzam mu się ze wszystkich moich spraw... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moj TZ twierdzi ze nie powinnismy miec przed soba tajemnic ale ja uwazam inaczej i jest pare spraw o ktorych on sie nie dowie...
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=tajemnice
wyszukiwarka nie gryzie ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.