|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() zły producent - juz miesiac temu prosilam o zmiane i nic
wyrazna ignorancja. nie wiem po co podawane sa maile kontaktowe do wizazu ani po co to forum jak prosilam wielkorotnie o zmiane producenta tego kosmetyku http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...ecenzja=102190
nie jest to Essie (gdzies powstal blad - moze ja moze nie ja - nie wazne) tylko Estee Lauder to do tej pory wisi taki zenujący blad.... Czy ktos sie tym zajmie wkoncu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zły producent - juz miesiac temu prosilam o zmiane i nic
Cytat:
Ps. Nie "wyraźna ignorancja", ale raczej brak czasu nawet na życie prywatne... Już się tym zajmuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A druga sprawa to fakt ze pisalam mile i grzeczne maile. i cisza. na obrazony ton odrazu pojawila sie reakcja. wcale dumna nie jestem z tego ze tak napisalam i teraz szczerze przepraszam ale coz - okazuje sie ze inaczej sie nie dalo. wiem wszystko to OT wiec koncze juz i dziekuje za zajecie sie problemem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reakcja pojawiła się, bo znalazł się wolny dzień i zaraz zacznę się wszystkimi wątkami powoli zajmować. Tego typu ton wcale nie motywuje do rzucenia wszystkiego i zajęcia się problemem. EOT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
troche = 3 miesiace? to jest dosc dlugo raczej.... nie, nie zawali sie wiec wiesz co.... nie zmieniaj tego bo przeciez to taka bzudra. widze ze nic nie motywuje tylko wlasne widzimisie. zaskoczona jestem bo sama jestem moderatorem na innym forum i do glowy by mi nie przyszlo takie podejscie. no coz ale to ja a inni zachowuja sie inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Rozumiałbym bardziej, gdybyś płaciła za dostęp do tego katalogu. Gdybyś jednak chciała zapłacić, chętnie Jelonek poda swoje konto bankowe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jako główny administrator KWC (co można ustalić w 5 minut po stwierdzeniu kto odpowiada na posty związane z porządkami w katalogu, nawet jeśli nie jest się bywalcem wizażu) - chciałabym stwierdzić, że od Ciebie nie otrzymałam ani jednej wiadomości. Nie wykluczam, że przeoczyłam posta w którym piszesz o potrzebie zmiany producenta, ale przypomnieć można się wątkach redakcyjnych - które chyba trudno przeoczyć - a tam są zgłaszane wszystkie sprawy do załatwienia tego typu. No i są PW - które nigdy nie umykają - dziewczyny które zgłaszają mi sprawy do załatwienia tą drogą zapewne potwierdzą. Nie wiem, do kogo pisałaś te grzeczne maile, ale chyba zły adres wybrałaś. A w każdym razie, jeśli nie byłaś pewna , to przecież mogłaś wpisać w adres wszystkich modów technicznego dla KWC, prawda ? Zamiast obrażać Bogu ducha winną użytkowniczkę której się łapka omsknęła przy deklarowaniu producenta i się jej wybrało wiadomo-co zamiast wiadomo-czego. Od razu wyjaśniam, że redakcja nie sprawdza każdego zgłoszenia pod względem ... hm integralności merytorycznej; gdybyśmy to mieli robić, będziecie czekać na zatwierdzenie zgłoszeń tygodniami ... o ile ktoś się podejmie takiej roli, bo ja na pewno nie. Zajmuję się katalogiem wyłącznie z sympatii dla jego twórców i użytkowniczek, które podzielają mojego fioła kosmetycznego, ale też ... mają dystans do tego czym się smarują ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ekhmm ; ekhmmm ....
właśnie sprawdziłam kto to tak tragiczną ignorancję popełnił przy zgłaszaniu produktu błędnie deklarując producenta ![]() bo chciałam napisać PW pocieszające antycypując atak Walkirii w krucjacie przeciwko ignorancji ![]() i co ? ![]() ![]() ![]() P.S. Zło, zrób jakąś emotkę wyrażającą stan ducha który określiłabym jako "zwis-nagło-zwiędły" albo "rozbrojenie-przez-zaskoczenie" ;-)
![]() |
#9 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.