|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki makijaz oka na slub, do tego zestawienia?
zakupialm juz ciuszki, sa to:spodnica w kolorze szarej zieleni, koronkowa, bezowa bluzeczka i zakiet(na wieczor) brazowy mieniacy sie w zloto(do tego mam bezowe butki, prawdopodobnie tez w tym samym(albo podobnym) kolorze zakupie torebke
![]() chodzi mi teraz o makijaz, chyba zrezygnuje z fluidu, bo to jednak gorac i 12-15 godzin na impre, ![]() ![]() jaki makijaz oka mozecie zaproponowac? i czy macie jakis cien do powiek ktory jest dla was trwaly, za umiarkowana cene? moze wazne lub mniej , ale usta maluje np nivea -peral shine/miss sporty, odcien 009 (op granatowe)- czyli korzystam z jasnych rozu dziekuje za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki makijaz oka na slub, do tego zestawienia?
Proponuję odcienie zieleni, np. zieleń taka butelkowa, plus trochę oliwki i czekoladowych brązów.
Różowa pomadka absolutnie się tu gryzie, tym bardziej perłowa. Perłowy róż to odcień zimny, beże i zielenie oraz brąz - typowo ciepłe barwy. Z zieleni proponuję ci potrójne ingloty, tam jest szeroki wybór brązów i zieleni.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ew moze mi zostac bezbarwny blyszczyk, bo boje sie uzywac czerwonych szminek
![]() chyba zebym kupilam odcien podajze 009 / 010/011 z miss sporty z tym ze op brokatowym, tam mi sie podobala szmina , lekko pomaranczowy odcien z drobinkami brokatu, no chyba ze blyszczyk w delikatnym brazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pewnie że możesz błyszczyk kupić.
Jesli szminka jest dla ciebie zbyt agresywna to jak najbardziej cos transparentnego, w beżu, brązieze złotym połyskiem ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() zdaje mi sie ze widzialam w topiku kocie oczy , cos w kolorze zlotawo-oliwkowym, moze lukne co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.