|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
też chcę się zmienić
Drogie Wizażanki już od dłuższego czasu przesiaduję na forum ale jakoś się nie udzielałam. postanowiłam to zmienić a także zmienić siebie.
Chciałabym byście mi pomogły, tak jak innym dziewczynom. chciałabym się dowiedzieć jakim jestem typem, jaki mam kształt twarzy, jak powinnam się malować etc. Również chciałabym zmienic coś w wyglądzie. Już od 5 lat czeszę się i maluję tak samo.więc czas to zmienić. włosy zapuszczam bo chce miec długie, ale zastanawiam się by zmienic kolor, choć nie wiem w jakim byłoby mi dobrze. w dodatku wyglądam bardzo młodo i większość ludzi daje mi 15 lat a mam prawie 21. załączam zdjęcia: 1 - bez makijażu (tak wiem okropne) 2 - niedawno robione u fotografa, tak wyglądam teraz 3,4 - na świerzym powietrzu (też dość bieżące zdjęcie) jeżeli będą jeszcze jakieś potrzebne to zamieszczę również. Edytowane przez bomi Czas edycji: 2006-08-08 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: też chcę się zmienić
Ja to kurczę nic nie umiem doradzić
![]() Bez makijażu faktycznie blado, ale masz ładne rysy. W makijażu świetnie, widać przez lata dobrze go wyćwiczyłaś ![]() Latem możesz robić nieco bardziej soczysty i wyrazisty makijaż, bo aktualny jest bardzo naturalny i prawie niewidoczny. Fryzura mi się podoba, zapuszczaj dalej włosy. Kolor jak dla mnie mógłby nie zawierac tej kasztanowej poświaty, ale nie namawiam na farbowanie - zniszczysz sobie włosy i nici będą z zapuszczania. Jaki jest Twój naturalny kolor włosów? Pewnie jakiś chłodny brąz i taki właśnie Ci polecam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no prawda maluję się naturalnie, jedynie brązowy cień czarna kredka do oczu i tusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze-ładnie wygladasz bez makijażu,masz ładną cerę! Uwierz mi, jak raz spotkalam moją wiecznie "wypacykowaną" koleżankę bez makijażu to wyglądała jakby pierwsze pół nocy przepłakala, a drugie spędziła w zadymionym lokalu. Oczy jak u królika! Także u Ciebie jest spoko
![]() I wyglądasz fajnie, ja bym tylko fryzurke zmieniła zapuszczając włosy,ale to wlasnie czynisz. Potem bym ją fajnie pociachala, żeby zyskala objętości.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() rok temu miałam uczesanie takie jak Ania Mucha kiedyś i wcale mi sie nie podobało dlatego zastanawiam sie by zrobic grzywkę ale taką lekką, choć nie wiem czy byłoby mi dobrze z nią. ---- a co do typu kolorystycznego to: 1. Jak się opalasz - średnio, tak lekko na czerwono. Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy. 2. Kolor oczu - zielone, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę. oprawa oczu (brwi i rzęsy) - ciemna 3. Piegi - brak 4. Cera - e nie wiem jaki ma odcień moja skóra. nie rumienie się. 5. Naturalny kolor włosów - jasny. odcień mysi 6. Kolor ust - różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze? - czerwony, niebieski, czarny ![]() wydaje mi sie ze jestem wiosna, ale nie jestem pewna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Oto moje propozycje dla Ciebie jeśli chodzi o fryzurkę:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ciąg dalszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I jeszcze trochę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moze fryzurke troche zmienic ale naprawde jestes ladna dziewczyna i naturalny makijaz wystarczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jezeli juz chcesz zmienic kolor, to mysle, ze najladniej byloby Ci w brazowym.. Ponadto, wg mnie makijaz jest u Ciebie zbedny. Ja np.nie robie zadnego poza blyszczykiem..Przyznam szczerze, ze troszke z lenistwa(
![]() Wloski powinnas scieniowac i troszke wyprostowac..Ale ta opinia nie jest obiektywna, bo mi po prostu u kazdej osoby podobaja sie takie fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo dziękujęza odpowiedzi
![]() co do włosów to ja mam naturalnie proste, a raczej każdy w inną stronę, na zdjęciach miałam tylko zakręcone. 1 fryzura zaproponowana przez wodniczkę mi sie podoba. ale chcę zapuścić włosy i pozostane przy długich. jakie macie jeszcze dla mnie rady? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
gdyby jeszcze makijaż zrobić
![]() ![]() piszcie wizażanki co jeszcze zmienić. mam czas do końca sierpnia na metamorfoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a jakim jestem typem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
szkoda, że już nikt mi nic nie doradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mysle ze nawet jezlei chcesz zapuszczac wlosy mozesz sie pokusic sie o propozycje wodniczki z posta 7 albo 2 albo 3 mysle ze idealnie pasuja ja polecam naturalny makijaz i jak tak czytalam pare postw z metamorfoz i rady dziewczyn To z reguly proponowaly abys zrobila sama makijaz wrzucila go do MM i tam napewno porad nie zabraknie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.