|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dredy
Witam drogie wizażanki... duzo szykałam ale jest prawdopodobieństwo ze chyba przoczyłam :P dlatego chciałam bym poznac wasze opinie na temat dredów dla blondynek, czy podobaja sie wam grube czy cienkie, długie czy krótkie.. ogólnie wysztko o dredach
![]() ![]()
Przyszedł do mnie anioł Z poszarpanym skrzydłem I panicznym strachem(...) Zapytałem skąd ten wygląd I rozpacz prawie ludzka "Jestem upadłym aniołem"(...) I dopiero na dnie Dobiegł mnie słaby głos "Upadłem, bo jestem Twoim aniołem stróżem" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dredy
dredy mi sie podobaja, ale niekoniecznie u blondynek, kojarza mi sie z tokio hotel i starym zespolem tic tac toe, czy jakos tak.
poza tym oczywiscie dlugie, krotkie sa dla mnie nie do przyjecia, wygladaja okropnie. a czy dlugie czy cienkie to hmm, najlepiej takie srednie. nie az tak cienkie, zeby wygladaly jak warkoczyki z daleka, ale tez nie tak grube, ze z calych vlosow wyjdzie 8 dredow. a tak na marginesie dredy u osob nie majacych wiele wspolnego z ruchem ratafarian troche mnie smiesza. a ogole to watek o dredach juz byl . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam, ubustwiam dready
![]() ![]() co do dlugosci - min. do ramion i dluzsze.. krotsze mi sie nie podobaa..u chlopaka o jeszcze jeszcze, ale u dziewczyny zdecydowanie nie. a z gruboscia to roznie, nie podobaja mi sie takie bardzo cieniutkie, ale takie srednie i grube jak najbardziej tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
thx za rady... co do mnie wydaje mi sie ze beda do mnie pasowac dredy gdyz ubóstwiam muzyke reeage i punk rock oraz ubieram sie w tym stylu
![]()
Przyszedł do mnie anioł Z poszarpanym skrzydłem I panicznym strachem(...) Zapytałem skąd ten wygląd I rozpacz prawie ludzka "Jestem upadłym aniołem"(...) I dopiero na dnie Dobiegł mnie słaby głos "Upadłem, bo jestem Twoim aniołem stróżem" Edytowane przez szonia91 Czas edycji: 2006-08-25 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1154280565
Jak ona to spięła? ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dredy sa fajne, ale ja bym sobie prawdziwych nie zrobila, wole syntetyczne: http://www.heavenly-hair.com/indexmain.html
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Maswerka - mi sie zdaje ze zrobiła tutaj tzw. "kłoska" i podwineła to. Misię podobają dredy ale narazie nie mam zamiaru ich robić.. szkoda mi troche włosów
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przcecież ciebie tam chyba nie było... nie znamy się, ale wiem gdzie Marysia miała to robione i kto z nią był i z tego co wiem nie byłas tam takze nie mów ze tak to "robiłyście" :/:/:/ Sory ale musiałam to napisac bo to troche nie fajne takie coś:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko spokojnie ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tak chodzi o nią. Znaczy dokładniej o to, że hamster-killer nie był tam gdzie jej to robiono. Nie znam hamstera ale no wiem ze to troche niemożliwe żeby tam był, także... No a napisał ze "tak to robiliśmy..." więc to nieprawda... Znam tą dzieczyne z dredami wiec tak sie nie powinno robic... Mała rzecz ale ja nie lubie jak takie rzeczy sie dzieją... Takze już spokojna jestem hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ale macie problema :P ha ha
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
wiesz to nie chodzi o problem czy cos... To troche bardziej skomplikowane, ale mysle ze osoba pod nickiem hamster killer bedzie wiedziala o co chodzi, bardzoi dokladnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
![]()
mi osobiscie szalenie sie podobaja dredy,do tego slucham punky_reggae i rock
![]() ![]() ![]() ![]() najlepiej mi sie podobaja 2-kolorowe lub kilka jakiegos innego koloru niz kolor wlosow ![]() moze kiedys i ja je zrobie,poki co od kilku lat juz mam chec ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
Podobaja mi sie dredy ale zadbane i cieniutkie
![]() sobie bym jednak nie zrobila bo szkoda mi wlosow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
tylko mnie jeszcez jedno zastanawia jak juz chyba wzesniej pisałam to lubie cienkie ale bez przesady i długosci mniejwiecej do połowy pleców i czy gdybym sobie je zrobiła nie było by jakiegoś hardcora w szkole???? :P tzn mam 16 lat i chodze do 3 gim ... co byscie radziły???
Przyszedł do mnie anioł Z poszarpanym skrzydłem I panicznym strachem(...) Zapytałem skąd ten wygląd I rozpacz prawie ludzka "Jestem upadłym aniołem"(...) I dopiero na dnie Dobiegł mnie słaby głos "Upadłem, bo jestem Twoim aniołem stróżem" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
idziesz teraz do 3 gim i masz 16 lat ? <lol2> ..
No ja bym Ci radziła zobaczyć jak tam ludzie w szkole sie noszą... zalezy jakich masz nauczycieli... jeśli masz fajną wyche to pogadaj z nia itp. i sie spytaj czy dyrekcja szkoły nie zabrania noszenia dredów... ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ja osobiscie uwielbiam dredy zarowno krotkie jak i dlugie, grube jak i cienkie (;
mialam juz na swojej glowie locki i po scieciu myslalam, ze nigdy nie zrobie. jednak kiedy ogolilam sie na lyso zatesknilam za dredami i mam je na krascie (: roznych grubosci, roznych dlugosci oraz roznych kolorow i musze nieskromnie przynac, ze sa cudowne d:
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
PS. a co do szkoly to... ja w gimnazjum mialam problemy z dredami, kolczykami itd. z kolei u mnie w liceum jest totalny luz.
nauczyciele pozytywnie reaguja na innosc. ((:
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
dredy syntetyczne
ma ktoś może pomysł jak nieco wybledzić zielonego bo jest zbyt rażysty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Dot.: dredy syntetyczne
cokolwiek znaczy slowo razysty - syntetycznych wlosow nie da sie farbowac, wiec mysle, ze roznego typu rozjasiacze nie poskutkuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dot.: dredy syntetyczne
jedyne wyjście to kupić nowe dredy o mniej zielonym odcieniu
![]() syntetyków nie pofarbujesz ewentualnie można zrobić dredy z pomieszanych włosów z dwóch odcienie zieleni to powinno zmniejszyć efekt rażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.