|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Przewodnik po Londynie
Szukam przewodnika po Londynie. Czy orientujecie się który byłby najlepszy? Chodzi mi o taki jak najbardziej wypasiony, z wyższej półki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przewodnik po Londynie
ja korzystałam z przewodnika Wiedza i Zycie i sie sprawdzil
![]() http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/354629 wydaje mi sie,ze przewodnik z serii National Geographic tez jest dobry, mam taki tylko że o Irlandii, więcej jest w nim tekstu. musisz przejsc sie do jakiejsc ksiegarni i obejrzec przewodniki po Londynie, musisz sama sprawdzic, który jest dla ciebie najlepszy, z ktorego bedzi Ci sie najlepiej korzystalo. Bedziesz tez mogla porownac rózne wydawnictwa. aha, i najlepiej sprawdz zawsze rok pierwszego wydania wydania, zeby byl jak najbardziej aktualny, bo to tez wazne udanego wyjazdu! (i odwiedz koniecznie Natural History Museum, nawet jesli nie lubisz chodzic po muzeach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki mimbla
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja też właśnie szukam dobrego przewodnika ale po irlandii i UK. Tyle tych wydawnictw jest ze nei wiadomo na co sie zdecydowac. Schylam sie ku National geographic i wiedza i życie. Oba grube i dosyc drogie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny odświeżam temat - wybieram się do Londynu w celach turystycznych i poszukuję dobrego przewodnika. Takiego gdzie będą podane np. trasy spacerowe i opisami zabytków
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
również odświeżam, polecicie coś sprawdzonego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.