|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak uzyskac taki kolorek?
Nie orientuje sie czasem ktoras z Was jaka farba uzyskac taki kolor? Chyba w jakis fiolet wpada ale nie jestem pewna :P Wiem ze powinnam patrzec w sklepie na kolor na opakowaniach ale kolor z pudelka zadko kiedy jest zgodny z tym jaki wychodzi na wlosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uzyskac taki kolorek?
Mało się znam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oberżyna
![]() EDIT: miałam taki kolorek, wyglądał cudnie, ale bardzo szybko się zmył ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam taki sam kolorek tylko, że w drodze przypadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jak tak poszukalam w necie to najbardziej mi to przypomina "Magiczny fiolet" i "Soczystą oberżynę" z Joanny. Zalaczam zdjecia opakowan ^^ bo nie wiem co jest bardziej podobne. Aha! I wydaje mi sie ze burgund to to nie bedzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
up up ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hey... mam takie pytanko...
Kolor moich włosów to średni brąz. Chciałam zafarbować na troche ciemniejszy... Kupiłam farbę Garniera ciemny brąz... po zafarbowaniu wyszedł całkiem czarny wręcz kruczy... Pocieszam sie tylko tą myślą ze ten kolorek troszke się zmyje i zapewne wyblaknie... Bo kiedy zobaczyłam się w lustrze wyglądałam jak Bill z TH :\:\:\
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jaką farbą trzeba farbować taki rodzaj włoów zeby wyszedł ciemny brąz??
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
srednim brazem ^^ Ja sie od dluzszego czasu probuje pozbyc "ciemnego brazu" i nic sie nie zmyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oj te farby są idiotyczne! Chyba juz nigdy nie bede się farbować na własną reke =/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
na moich wlosach ciemny brąz z palet wychodzi troszke na fioletowo ;-) ale dziewczyna na tym zdjeciu z tego co widać ma chyba jakies reflexy ? ;-)
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Cześć!A mnie ten kolorek wygląda na czarny bez z Joanny, który na moich włosach(tzn-blond pasemkach)wyszedl właśnie na tych pasemkach w odcieniu fioletu.Reszta włosów(moje naturalne-ciemny blond)zabarwiła się na kolor czarny i w ten sposób mam naprawdę oryginalną fryzurkę z fioletowymi refleksami.Ale lepiej samemu nie próbować,bo gorzej jak wyjdzie inny kolorek
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ale swietny kolor bardzo mi sie podoba, tylko wydaje mi sie amlo jednolity, w sumie to dobrze bo bardziej naturalnie wyglada
Ja mialam podobny efekt jak na wyplowialy braz nalozylam oberzynową szamponetke. Ale jakto szamponetka szybko zlazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
super ekstra kolorek, kiedys tez mialam oberzyne i bylam zadowolona ale byly bardziej czarne i tylko pod swiatlo byl ten polysk a ona ma fajne bo widac ze ciemne i oberzynowo-fioletowe refleksy na tym , super, tez takie chceeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mam w zamiarze zrobić sobie podobne wloski w ciagu najbliższych 2 tygodni, może ktoś doradzi jakie farby kupić, czy pokryc całe włosy oberżyną czy może 2 kolory , sliwkowe i ciemnobrązowe (prawie czarne ) ?
![]() Może ktos juz wybróbował cos z kolorów oberzyny i sliwki i wie jakie odcienie wychodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]()
A może śliwka-oberżyna z Joanny miałam kiedyś i byłam zadowolona.Śliwkowo-oberżynowe odezwijcie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.