|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() gorset ściskający talie na zbyt duży brzuszek-pomóżcie gdzie dostać
no dobra więc nie mam wyraźnie zaznaczonej tali, 74 cm
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: gorset ściskający talie na zbyt duży brzuszek-pomóżcie gdzie dostać
Ja myslałam kiedyś, żeby sobie zrobić coś takiego na zamówienie u gorseciarki - może Ty tez spróbuj bo taki na wymiar powinien być lepszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zalezy do czego potrzebujesz ten gorset. jezeli na jakas powazna impreze to proponuje pracownie gorseciarska. tam bedziesz miala pewnosc ze gorset zostanie dopasowany idealnie do twojej figury. Unikniesz faldek dookola gorsetu, ktore czesto wystepuja gdy gorset jest zle wymierzony.
A jezeli potrzebujesz nacodzien to proponuje jakies gorsety sportowe, czyli bielizne bezszwowa na przyklad. http://www.hannastyle.com.pl/index_pl.htm to jedno co udalo mi sie znalezc ale jak wpiszesz bielizna sportowa albo bezszwowa do cos napewno znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi tylko i wyłącznie o wyszczuplenie talii, której nie posiadam, chcę go nisić na codzień , pod sukienki itd.......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
up
![]() ja też chce pod sukienke i na codzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
noi jak znalazl sie jakis gorset? haha ja siedze w Paryzu, skocze do Moulin Rouge i jakies wam wezme..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
wymiar talii o niczym nie świadczy... to czy jest wyraźna zależy od proporcji - biust/talia/biodra
jakbyś podała chociaż wymiar bioder to wtedy możnaby było powiedzieć mniej więcej czy jest wyraźnie zaznaczona czy nie co do brzuszka to gorsety modelują sylwetkę ale nie sprawiają magicznie, że jakaś duża część ciała nam znika... choć może się tak wydawać ![]() jak masz bardzo duży brzuszek to raczej licz się z tym, że po zbyt mocnym ściśnięciu talii brzuszek przesunie się poprostu nieco w dół... jeśli brzuszek nieduży i faktycznie chodzi tylko o talię to wiązany gorset będzie jak najbardziej pomocny ![]() przy dużym brzuszku może popróbuj z elastyczną bielizną modelującą, teraz już chyba wszyscy ją noszą zwłaszcza jak trzeba założyć obcisłą sukienkę na wielkie wyjście ![]() Edytowane przez kasiatoya Czas edycji: 2012-12-19 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jeśli chcesz uwydatnić biust, świetnie sprawdzą się tutaj underbusty czyli gorsety pod biust. jeśli zależy Tobie na spłaszczeniu brzucha, to powinnaś zwrócić uwagę na to, by fiszbiny z przodu były płaskie (chyba nawet sprawdziłyby się specjalne, płaskie zapięcia).
Być może również dłuższy gorset spełniłby Twoje oczekiwania, ale może nie być zbyt wygodny podczas siadania. ![]() Przede wszystkim trzeba pamiętać, że od razu nie osiągnie się spektakularnych efektów. Trzeba trenować ciało, a nie od razu wiązać gorset na maksa, bo to będzie bardzo uciążliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.