|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"Dagmed" poradnia ginekologiczno-poloznicza
Witam
Mam nastepujace pytanie: Czy bylyscie lub znacie ta poradnie? Znajduje sie w Poznaniu na os. B. Chrobrego 108A. Przyjmuje tam kobieta i mezczyzna, podobno mezczyzna przyjmuje prywatnie (tak mi kolezanka powiedziala). Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: "Dagmed" poradnia ginekologiczno-poloznicza
up
naprawde zadna z was nie wie nic na temat tej poradni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Przyjmuje w tej poradni 4 lekarzy specjalistow: Katarzyna Hansz, Lech Ropacki, Marek Zwierzyński i Jerzy Kubiak. Moze ktoras z wizazanek zna chociaz jednego lekarza z tych wymienionych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy można sobie tak odkopywać tematy, ale co tam...
też chciałabym wiedzieć coś na temat tej przychodni... Przyjmują tam na nfz? Najbardziej interesuje mnie Pani Hansz.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Chodzę do dagmedu już chyba 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Najpierw byłam pacjentką pana Kubiaka, który jest bardzo miły i kompetentny (jak sądzę), następnie przeniosłam się do pana Zwierzyńskiego. Spodobało mi się, że jest wnikliwy i słucha co do niego mówię. Kiedyś, na początku byłam raz u pana Ropackiego, lecz niewiele pamiętam. Co do pani Hansz, to wiem, że kiedyś chodziła do niej moja koleżanka i chwaliła ją sobie, ale nic więcej nie umiem powiedzieć!!
Oczywiście przyjmują na NFZ, można się też zapisać z dnia na dzień, nie ma kolejek, co jest super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.