|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
metamorfoza;|
Witam
![]() Nie wiem co mam juz zrobic...od roku nie bylam u fryzjera bo od pasemek i farbowania na blond wypadaly mi wlosy...a na inny kolor nie mam pomyslu i chyba w ciemnych mi zle ![]() ![]() Mysle nad rudym kolorem lub czekoladka ale czy ja wiem czy bedzie mi ladnie ![]() Edytowane przez agrafka19 Czas edycji: 2006-08-25 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: metamorfoza;|
myslę, ze korzystniej byloby gdybys zalozyla ten wątek na fryzjerskim, bo chodzi Ci tylko o fryzurkę??!!
Ja bym Cię widziala w czyms takim.. ![]() ![]() ![]() W ogole bardzo ladna z Ciebie dziewczyna..
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
agrafka19: Po pierwsze masz śliczne, niebieskie tęczówki. Myślę, że dobrze by Ci było w ciemnym, ale raczej ciepłym kolorze. Czekoladka chyba za ciemna, może coś związanego średnim brązem albo brązem. Taki kolor będzie fajnie podkreślał kolor oczu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
To takie moje skromne propozycje
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za pomoc
![]() 'hehe z rudego raczej zrezygnuje i zrobie chyba tylko lekkie pasemka zeby rozswietlic moj naturalny kolor mysiowaty:P pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.