|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cena biletu-pomozcie
Jaki mniej wiecej jest koszt biletu lotniczego do Irlandii ??? Dodam, ze wylot musiala bym miec z Berlina badz z Pargi. Z tego co sie orientuje z Wroclawia chyba nie ma bezposredniego polaczenia.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cena biletu-pomozcie
wejdz na ta http://www.ryanair.com/site/PL/?culture=PL strone, podaj daty i ci wyskoczy polaczenie i cena. i z tego co jest na ich stronie to Ryanair odlatuje tez z Wroclawia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Owszem, jest bezpośrednie połączenie z Wrocławia. Cena zależy m. in. od tego. z jakim wyprzedzeniem kupisz bilet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiem ze napewno bede leciec w czerwcu 2007 na dluzej. Chcialam znac taka orientacyjna cene biletu by moc rowniez wczesniej poleciec na kilka dni, ale dziekuje za odpowiedzi.
![]() To na jaki koszt myslicie zeby sie szykowac ???
I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez Kasi'A Czas edycji: 2006-08-17 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
1. wyszukiwarke google masz 2. rączki masz 3. szukasz przewoznikow, nastepnie lotow u wybranych przewoznikow na interesujace Cie daty 4. ceny pokazuja sie jak na dloni Wariant drugi 1. Lain byla tak mila i podala Ci strone co wiele ulatwia 2. Wchodzisz i tam wybierasz sobie date wylotu 3. Cena wyskakuje jak na dloni Konkluzja ? Nie wyobrazam sobie, ze nie umiesz uzyc wyszukiwarki, lub kliknac w link i odnalezc tego co najbardziej Cie interesuje. Sama mozesz to sprawdzic, strone podana masz, wybierzesz sobie co najlepiej Ci pasuje. W zyciu trzeba tez zdac sie na siebie, tym bardziej, ze nie zawsze ktos bedzie podawal Ci gotowe odpowiedzi na tacy, kiedy sama mozesz je odnalezc. Wystarczy chciec! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zadajac pytanie mialam na mysli dziewczyny, ktore juz byly w Irlandii i mniej wiecej orientuja sie w jakich cenach sa bilety. Oczywiscie za wszystkie odpowiedzi dziekuje. I wiedz, ze z nich skorzystalam
![]()
![]() |
#7 |
Podróżniczka
|
Mam nadzieje, ze skorzystalas, bo pominiece tego byloby rzecza karygodna
![]() Nie wiem co ma do rzeczy to czy zapytasz dziewczyn, ktore byly w Irlandii, czy to, ze wklepiesz cos do wyszukiwarki i znajdziesz dokladniejsza odpowiedz - no bo chyba cos konkretnie Cie interesuje ? ![]() Jak dla mnie w tej sprawie EOT. Moze ktos jeszcze zechce sie wypowiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cena za przejazd autokarem za granicę
Witam,
Pytam z ciekawości, aczkolwiek bardzo mi się to przyda. Interesuje mnie cena autokaru za granicę,np. z Krakowa do Grecji czy Włoch . Czy osoby poniżej 18. roku życia mogą jechac same? Proszę o odpowiedź. Edytowane przez karola01 Czas edycji: 2010-01-03 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dot.: Cena za przejazd autokarem za granicę
Obecnie to nie są duże kwoty. Jak ostatnio sprawdzałem busy do Holandii to cena była atrakcyjna, więc do Włoch nie będzie dużo więcej. Zależy od przewoźnika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cena za przejazd autokarem za granicę
Do Wenecji zapłaciłam jakieś 270zł, a bilet kupowałam na ostatnią chwilę. Jak się dobrze poszuka i wcześniej kupi, to można znaleźć dużo taniej. Polski bus miał sporo promocyjnych tras na wakacje (1zł), ale chyba nie aż tak daleko. :p
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.