|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Proszę o radę ...
Witam Szanowne FORUMOWICZKI ...
Proszę zerknijcię swoimi fachowymi oczkami głęboko w moje oczka i powiedzcie jak te moje ślepka malować i jakie cienie będą najlepsze. jak.jpg Zaznaczam, iż podobno jestem typem - lato, do niedawna przerobionym na zimę. Czekam na rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o radę ...
up ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że masz nieco opadające kąciki. Żeby optycznie uniewidocznić ten "efekt" podkreśl oczy ciemnym matowym cieniem przez wycieniowanie zewnętrznego kącika ku górze.
A kolory makijażu? Poczytaj nieco o typach kolorystycznych i co do nich pasuje (jest na głównej stronie wizażu) a skoro już wiesz jakim jesteś to masz ułatwione zadanie. Inspiracje możesz też czerpać z wątku "moje makijaże" ![]() Masz bardzo ładne, niebieskie oczy i myślę, że można je ślicznie podkreślić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki za odpowiedzi i rady.
P.S. Zanim założyłam wątek skorzystałam z eyszukiwarki i poczytałam. Ale jak każdy wolałam odpowiedz na dreczące mnie pytanie było ustsosunkowane tylko do mnie ![]() Jeszcze raz dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie wiem jakos byś mi sie podobała w zieleniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wyciagac cieniem zew aciki do gory i w bok czyli malowanie na kocie oko i przydymieńce a kolorystyke dobierz z palety barw lata
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.