|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() co myślicie o tym tuszu ? podróbka ?
28 zł za Diora ? niby promocja ... ale coś mi tu pachnie podróbą ...
jak myślicie ?? ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item120684290_..._promocja.html o i tu: http://www.allegro.pl/item122061626_...najtaniej.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co myślicie o tym tuszu ? podróbka ?
Nie polecam Ci tych aukcji jezeli chcialabys kupic tusz,bo na pewno beda to podroby...
koniecznie musi byc Dior?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A moze ta sa orginaly tylko data przydatnosci jest krotka, na allegro nic o waznosci produktu nie pisze...
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to eweidentna podroba
-w pierwszym linku wystawione 20szt i niby wszystkim konczy sie data waznosci ![]() w zyciu nie uwierze w takie historie,nawet nie ma real foto.... -drugi link tez jest bardzo podejrzany,nowy sprzedawca-niby ma real foto ale...dzisiaj to nawet turecka podroba moze swietnie imitowac oryginal na fotce i wrecz hurtowe ilosci nawet na innych aukcjach i nie wspominajac o poprzednich.... Nie wierze w takie okazje cenowe,gdyby ten tusz byl wystawiony za polowe wartosci rynkowej to moglabym sie jeszcze zastanawiac a tak.. Na Allegro mozna trafic na okazje cenowe wzgledem tuszy z gornej polki ale sa one kolorowe i tez trzeba miec rozeznanie za ile i od kogo,bo mimo wszystko kolorowa mascara cieszy sie mniejszym powodzeniem niz klasyczna czern i moze byc zeschnieta.... Nie ryzykowalabym kupna za 30zl tuszu,ktoremu sie tylko wydaje ze jest z gornej polki-lepiej wtedy dolozyc i kupic sprawdzona maskare w sklepie ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja kosmetykow przez internet nie kupuje i nigdy nie kupilam, uznaje tylko sklepowe...
![]() A z ta data to tylko przypuszczenie bylo, w niemczech sie zdaza czasami, ze sa przecenione maskary, ktorych data waznosci sie konczy, ale nie bede sie spierac... ![]() PA PA
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To niestety podróbka, owszem, można kupić taniej tusze górnopółkowe, ale taniej, to nie znaczy za 25 zł. To najczęściej są tureckie podróbki, jak to mówią - na turecfkm bazarze za kilka euro dostaniesz Diora, Chanel czy co jeszcze dusza zapragnie
![]() Acha - nie kupuj nigdy kosmetyków na aukcjach gdzie sprzedawca używa zdjęć ze strony producenta a nie własnych.Kto ma originalne produkty nie boi się wystawiac swoich fotek. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo kupuje przez net,zreszta lubie i chwale sobie te metode ale...jezeli chodzi o gorne polki to one maja kody i nawet jezeli konczylaby sie data waznosci to sprzedawca moze podac kod i tyle ![]() Zreszta Luna83 dobrze ujela Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
no też tak mi sie wydaje, ze podróba ... 25 zł ... i tak z ciekawości pisałam do wystawiającego, to zbył mnie tym, iż produkt "importowany jest bezposrednio od producenta,dlatego taka cena" ... no cuż lepiej wydać więcej i mieć pewność i porządny produkt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.