| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-12-02, 18:38 | #1 | 
| Przyczajenie | problem... :(

W naszej klasie (2 LO) robiliśmy mikołajowe losowani i ja akurat trafiłam na Daniela (taki jeszcze troche dziecinny ale bardzo wesoły chłopak w ogóle to jest taki klasowy śmieszek i jesteśmy w dobrych stosunkach) i kompletnie nie wiem co mu kupić (może być coś na śmiesznie ale znowu żeby sie nie obraził  ... błagam Was o pomoc drogie Wizażanki...   | 
|     |   | 
|  2004-12-02, 18:45 | #2 | 
| Przyjaciółka Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Re: problem... :(

Może skorzystaj ze sklepu z artykułami dla "klasowych dowcipnisiów" - coś jak poduszki wydające "te" odgłosy lub inny niezbędnik kawalarza    
				__________________ Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby   | 
|     |   | 
|  2004-12-06, 16:04 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Re: problem... :(

morellk@ ....nie musisz zamieszczać tego postu na każdym forum, wystarczy np na plotkowym. pzdr

__________________ Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiałe... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Uśmiechnij się | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.