|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
żel, akryl a ciąża
Witam
mam na imię Małgosia, jestem tutaj pierwszy raz. Boję się zadać pytanie, bo może jest głupie, albo gdzies już było, niestety nie znalazłam, więc ośmielam się i pytam: czy w ciąży mozna sobie przedłużyć paznokcie żelem albo akrylem? Pewnie tak, ale tyle słyszy sie o szkodliwości różnych farb i chemikaliów, więc sięzastanawiam... P.S. jeszcze jedno pytanko; czy po takim przedłużaniu trzeba jakoś specjalnie pielęgnować skórę wokół paznokcia olejkami lub kremami? Cos mi się obiło o uszka... Bedę wdzięczna bardzo za odpowiedź Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: żel, akryl a ciąża
Wątek o pazurkach i ciąży:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=ci%B1%BFa
A co do kremów i olejków to tak. Takie pazurki potrzebują nawilżania - z resztą naturalne też
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z miesiac przed porodem radze zdjac- w razie gdybys nagle zaczela rodzic bo lekarze musza widziec twoja plytke paznokciowa ![]() po zalozeniu tipsow- nalezy wcierac w skorki wokol paznokcia oliwke- by zapobiec wysuszeniu pazurkow twoich nat.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny! Jestem trochę spokojniejsza, do porodu mam jeszcze 5 miesięcy więc brykam sobie zrobic pazurki
pozdrowionka! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

czy w ciąży mozna sobie przedłużyć paznokcie żelem albo akrylem? Pewnie tak, ale tyle słyszy sie o szkodliwości różnych farb i chemikaliów, więc się

stylizacja pazurków to moja pasja