|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pecherzyki wokół ust
od dluzszego czasu przegladam forum.i postanowilam w ten sposob poszukac porady.problemem moim jest wystapienie drobnych pecherzykow wokol warg.dzis zauwazylam je tez na nosie i udach.czy Ktos wie moze co to jest.BLAGAM O POMOC I RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pecherzyki wokół ust
Hmm a Ty masz to r0pne ?;x takie mi0d0wy kolor tego ?? podobny do syfku?.. Hmm wydaje mi sie ze to może być "liszajec" ..występuje on u małych dzieci, wiek przedszkolny ..ale również u dorosłych..przedewystkim pojawia się koło ust, nosa. ..ale ud? nie wiem..
kiedys to miałam tzn liszajec poszłam do lekarza i przepisał mi antybi0tyk na to, po niecałym tygodniu zeszło
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj na forum. musisz opisac to dokładniej jak proponuje Malusia. moze byc to przyczyną przeziębienia, gdyby były tylko na ustach to moze byc to opryszczka, ale trudno powiedzieć cokolwiek , bo musisz napisać jak to wygląda
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za wszystkie odpowiedzi.ale poszukalam dokladniej na forum i sie okazalo ze to potowki i wystarczy "na to' Sudocrem.jak na razie troche pomoglo.ale nadal swedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

kiedys to miałam tzn liszajec poszłam do lekarza i przepisał mi antybi0tyk na to, po niecałym tygodniu zeszło