|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zwierzenia dojrzałego mężczyzny :)>> >> - Od lat kocham tą samą kobietę. (Żona mnie zabije, jak się dowie!) >> >> - Mamy z żoną sposób na szczęśliwe pożycie małżeńskie. >> Dwa razy w tygodniu idziemy do przytulnej restauracji, trochę wina, >> dobre jedzenie... (Żona chodzi we wtorki, a ja w piątki). >> >> - Zapytałem żonę: "Gdzie chciałabyś pójść na naszą rocznicę?" Ona >> na to: "Gdzieś, gdzie jeszcze nie byłam". Więc mówię: "To może do >> kuchni?" >> >> - Kiedy gdzieś idziemy, zawsze trzymamy się za ręce. (Jak tylko >> puszczę, to zaraz nakupi różnych dupereli i ciuchów). >> >> - Moja żona cały czas robi zakupy. >> Raz jak chorowała przez tydzień, to trzy sklepy zbankrutowały. >> >> - Żona ma elektryczną sokowirówkę, elektryczny toster, elektryczny >> piecyk do chleba. Kiedyś powiedziała, że ma tyle gadżetów, że nie ma >> gdzie usiąść. Więc jej kupiłem krzesło. Elektryczne. >> >> - Moja żona uwielbia robić zakupy w Auchan. >> (Przynoszę jej tam pocztę dwa razy w tygodniu). >> >> - Pojechaliśmy z żoną do hotelu, w którym spędziliśmy naszą noc >> poślubną. Tylko, że tym razem ja zostałem w łazience i płakałem. >> >> - W hotelu dostaliśmy z żoną pokój z łóżkiem wodnym. (Nazwałem to >> łóżko Morzem Martwym). >> >> - Żona zrobiła sobie maseczkę błotną i przez dwa dni wyglądała >> świetnie. (Potem błoto odpadło...) >> >> - Ostatnio podróżując po kraju, postanowiłem zrzucić 60 kilo >> tłuszczu. (Zostawiłem żonę na CPN-ie...) >> >> - Kumpel wyjaśnił mi ostatnio, dlaczego nie chce się żenić. Twierdzi, że obrączki wyglądają, jak malutkie kajdanki.. >>
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwierzenia dojrzałego mężczyzny :)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zwierzenia dojrzałego mężczyzny :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.