![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wpadki z teleturniejów :))))))))))))))
Teleturniej "Jeden z dziesięciu"
Tadeusz Sznuk : Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka :Trzy T Sz : To chyba kulawa... _________________________ _______________ Tadeusz Sznuk: znajduje się w spodniach i na świadectwie ? Gracz: pała Tadeusz Sznuk: ... ??? ... hmmm ... to też ale chodziło nam o pasek _________________________ __________________ Proszę podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód ![]() - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy... _________________________ ______________________ - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! _________________________ __________________ Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżeństwo... _________________________ __________________ Pytanie: - Jak się nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. (miało być lazaret) _________________________ _________________ Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Proszę dokończyć. - Goły jak święty...? Odpowiedź: - Mikołaj... _________________________ ______________________ Jak nazywa się mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz _________________________ _________________________ __ - Postać z mitologii i znany klub piłkarski? Dla ułatwienia na literę A? Odpowiedź po zastanowieniu równo z bipem (nota bene policjanta): AC Milan. _________________________ ________________________ - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą? - Syfon. _________________________ _________ - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów _________________________ _________________ - Jak się nazywał chłopiec z bajki o królowej śniegu - yyy... będę strzelał... Pinokio _________________________ _________________________ __ - Jak nazywa się para aktorów odtwarzających rolę Barbary i Bogumiła w serialu "Noce i dnie"? - Eeee, eeee, yyyy, yyyy (Biiip !!! - koniec czasu). Zapomniałem. Ale teraz już wiem. - To proszę powiedzieć - ... Dalej zapomniałem _________________________ _________________________ ____ - Ile w języku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo _________________________ _________________________ _____ "Kwiatek" z Va Banque Kategoria "Pieprz" - Mówimy tak, kiedy ktoś nie orientuje się, nie zna się w danym temacie. - Co to znaczy pieprzyć androny ? _________________________ _________________________ __ Autentyk z innego teleturnieju Odgadujący musiał być nieźle "stremowany": - Dokąd jechał słynny pociąg o 15.10?" - Do Garwolina... Prowadzący zgłupiał: - Dlaczego do Garwolina? - A bo ja tam mieszkam. Familiada Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: -Podaj rodzaj farby. -Zielona! _________________________ _________________________ ___ Sport, w którym biorą udział zwierzęta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... _________________________ _________________________ __ Były premier. Odp. - Rakowiecki _________________________ ______________________- - Podaj rodzaj potwora. - Kangur! _________________________ _______________________ - Więcej niż jedno zwierze, to...? - Owca. - Źle. Pytanie przechodzi na druga rodzinę. Więcej niż jedno zwierze, to...? - Lama? _________________________ _____________________ - Co robią koty? - Skakają _________________________ _______________________ Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. _________________________ ________________________ Pytanie: Jaka może byc bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Bańka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Bańka wstańka, taka zabawka. _________________________ _________________________ __ - Miasto na F? - yyyyyyy.... FLORYDA! _________________________ _________________________ ___ - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. _________________________ _____________________ - Rodzaj kiełbasy? - Szynka! _________________________ _____________________ Pytanie: - Wymień zwierzę w paski... Odpowiedź: - Biedronka! _________________________ _______________________ Pytanie: Na czym można siedzieć?(Odpowiedzi na tablicy: na kanapie, na krześle) Głowa rodziny: na FOSIE _________________________ ______________________ - Owoc z pestką? - Truskawka! _________________________ _______________________ - Biblijna para? - Zeus i Hera!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Wpadki z teleturniejów :))))))))))))))
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wymiękam ![]() ![]() ![]() Przecudowne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
My do teraz płaczemy tu w firmie.. ze śmiechu sie wie...
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ja pamiętam pewną dziewczynę w "Milionerach". Pytanie: "Czego nie dodaje się do ciasta?" Odpowiedzi typu: mąka, jajka itp. oraz AMONIAK Niestety nie wiedziała... Nie chciałabym poczęstować się ciastem jej roboty ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A Ania z Zielonego Wzgórza waleriany dodała, pamiętacie?
![]() Mój komputer też się turla ze śmiechu i wysyła posty w lekko nieskoordynowany sposób ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wpadki z teleturniejów :))))))))))))))
mi się chyba najbardziej podobała "wpadka" z pałą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Wpadki z teleturniejów :))))))))))))))
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tadeusz Sznuk: znajduje się w spodniach i na świadectwie ?
Gracz: pała Tadeusz Sznuk: ... ??? ... hmmm ... to też ale chodziło nam o pasek sikaaaaaaaaaaaaam ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ale się uśmiałam, dzieki za te boskie teksty Anisia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
buhaha
![]() ![]()
![]() |
#14 |
mała księżniczka
|
![]()
Pała bije wszytsko na głowe....
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Aż mi łzy na klawiaturę kapią
![]() Rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny pamiętacie taki teletruniej - PODAJ DALEJ czy jakoś tak (coś na zasadzie głuchego telefonu) i tak załoga miała założone słuchawki na uszach a kapitan drużyny rozpoczynał ..... padło hasło "dziura" zadaniem kapitana było tak opisanie tego hasła żeby zawodnik się skapnął, że chodzi własnie o dziurę i laska klepie pierwszą dziewczyne z zespołu w ramię i mówi - Pierwsza: Naszywasz na to łatę Druga: Dziura -Pierwsza: świetnie podaj dalej - Druga klepie trzecią dziewczynę i szybko wymyśla Druga:masz je w nosie? a Trzecia: KOZY
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
To bylo mi potrzebne!!!! REWELACJA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
o ja nie moge...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Pała the best!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Czekajcie, mam coś jeszcze (znalezione na Kafeterii):
- W kogo zamienił się Gustaw w "Dziadach"? - yyy... - Dla ułatwienia powiem, że zaczyna się na literę K. - W królika? - Czy diplodok żyje obecnie? - Tak. - Czyja była szkapa w noweli Konopnickiej? - Prusa! Familada z udziałem księży i zakonnic: Pytanie: Co wkładamy do wielkanocnego koszyczka? odp 1. księdza - kurczaka! odp 2. księdza - kolację! Dzieciaki z klasą: - Jak nazywała się aktorka, która w filmie "Pan Kleks w kosmosie" wcieliła się w rolę królowej z planety MANGO? - KACZKA DZIWACZKA Najsłabsze ogniwo: - Jakiej muzyki słucha rastafarianin? - Sakralnej. Familiada: - Coś dmuchanego? - PIÓRKO! - Co się buduje na działce? - Parasol. - Wymień fikcyjnego superbohatera. - Święty Wojciech! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Mrs Mrau
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Piękne po prostu PIEKNE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Tego mi było potrzeba !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
naprawdę świetne teksty!!!!! dawno się tak nie usmiałam ;-)
macie coś nowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.