![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przystojniacy
dziewczyny co z wami??? na całym forum nie ma za wiele zdjęć jakichś fajnych facetów!!!licze na was!!!w końcu na portalach dla facetów ,zdjęcia rozebranych kobiet to zupełna norma a tu nic....nam tez nalezy sie cos miłego dla oka!!! licze ,ze zaraz powklejacie mi tu jakies miłe zdjatka!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Re: przystojniacy
Echhhh chciałabym powklejać, ale "zgubiła mi się" taka fajna strona...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mam tylko coś takiego:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mniammmmmmmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja tez znalazlam na komputerku pare "ciasteczek"
![]()
![]() |
#8 |
Killing me softly
|
Hmm.. piesko, czy to nie Ty ostatnio poddałaś się aborcji? A teraz szukasz fajnych "ciasteczek" w sieci? Luzik...
#9 |
Raczkowanie
|
a co według ciebie mam do konca życia przeżywac aborcje????a zresztą co ci do tego za przeproszeniem???
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
lukrecjo pozatym ,ze poddałam sie aborcji jestem normalna babką ,która próbuje cieszyc sie życiem i nie widze w tym nic dziwnego
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Killing me softly
|
pieska napisał(a):
> a co według ciebie mam do konca życia przeżywac aborcje????a zresztą co ci do tego za przeproszeniem??? Nic, skarbie, ale widać, że nie przeżywasz tego zbyt mocno, choć rany pewnie jeszcze świeże. Zresztą, każdy ma to na co sobie zasłużył, ja Cię osądzać nie będę. A co mi do tego? Nic, tak z ciekawości się pytam. Byłam ciekawa, jakiej odpowiedzi udzieli mi osoba, której dewizą jest "dzisiaj skrobanka, jutro znowu zaświeci słońce". I nie zawiodłam się. Wcale a wcale.
#12 |
Raczkowanie
|
Lukrecjo.....hmmm co ma piernik do wiatraka?!!!!to chyba nie Twoja sprawa ?
" Byłam ciekawa, jakiej odpowiedzi udzieli mi osoba, której dewizą jest "dzisiaj skrobanka, jutro znowu zaświeci słońce". I nie zawiodłam się. Wcale a wcale." Nie osądzaj!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
tak oczywiscie to własnie moja dewiza...ty wiesz najlepiej co czuje i jak sie czuje i w ogole...masz racje !!!powinnam siedziec i bez przerwy rozpaczac !!!pomyśl logicznie ,ze skoro sie na to zdecydowałam to znaczy ,ze tego chciałam i zrobienie tego przyniosło mi wielką ulge wiec dziwne było by gdybym z tego powodu rozpaczała...denerwuja mnie takie osoby jak ty ,które potrafia wytykać coś ludziom ,których nawet nie znaja. po co w ogole zaczynałaś ten temat??? jak masz jakis problem do tego ,że PODDAŁAM SIE ABORCJI i nie bede rozpaczać z tego powodu do konca zycia to poprostu olej to i nie pisz mi takich rzeczy bo bo lepiej wiem co czuje i co powinnam a czego nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
lukrecjo-pieska ma rację....
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To ja też dorzucę swoje 3 grosze
![]()
#16 |
Killing me softly
|
Dobrze, to na spokojniej. Spróbowałam postawić się w Twojej , Piesko, sytuacji. Przypuszczam, że ja w kilkanaście dni- parę tygodni? po aborcji nie miałabym jeszcze ochoty cieszyć się zyciem a tym bardziej spędzać czas na wyszukiwaniu męskich ciałek w Internecie. Chyba reprezentujemy inny typ wrażliwości, to tyle ode mnie.
#17 |
Raczkowanie
|
dobra skonczmy prosze juz ten temat bo odrazu psuje mi sie humor...jesli chcesz wiedziec lukrecjo ,denerwuje sie jak wspomina o tym chociazby moj chlopak a co dopiero złośiwe uwagi obcej osoby ...jak myslisz ,ze nie przejmuje sie tym to jestes w wielkim błędzie!!! życie toczy sie dalej a ja chce z tego życia troche radości...to zle??
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
~~~JOLA~~~ napisał(a):
> www.manpaper.com ![]() ![]() Zmienie to w link http://www.manpaper.com Swoją drogą polskich stron z facetami jak na lekarstwo... |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
juz byl podobny wątek
![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...=meskie%20akty
#20 |
Zadomowienie
|
Przepraszam że znów poruszam drażliwy temat który już ucichł, ale niestety musz eto powiedzieć . Lukrecjo masz rację i wielki podziw dla Ciebie że miałaś odwage to powiedzieć. JA bym nie miała...
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
sylwónia napisał(a):
> Przepraszam że znów poruszam drażliwy temat który już ucichł, ale niestety musz eto powiedzieć . Lukrecjo masz rację i wielki podziw dla Ciebie że miałaś odwage to powiedzieć. JA bym nie miała... ![]() W czym ma niby rację? Że naskakuje na dziewczynę??Wypomina jej??? To wyraz braku kultury osobistej niestety.. Do Lukrecji..czy my mamy tez wyszukiwac Twoje watki i pisac a w 2004 w lutym to miałas to i tamto a teraz piszesz tak i tak? No ludzie.. Poza tym..juz tu padło nie osadzajmy, bo nigdy nie wiadomo co nas w zyciu czeka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Killing me softly
|
Marilyn napisał(a):
> W czym ma niby rację? Że naskakuje na dziewczynę??Wypomina jej??? To wyraz braku kultury osobistej niestety.. > Do Lukrecji..czy my mamy tez wyszukiwac Twoje watki i pisac a w 2004 w lutym to miałas to i tamto a teraz piszesz tak i tak? > No ludzie.. > Poza tym..juz tu padło nie osadzajmy, bo nigdy nie wiadomo co nas w zyciu czeka.. Po raz ostatni chcę się wypowiedzieć w tym wątku... dziewczyna zakłada dramatyczny temat dotyczący niechcianego dziecka, aborcji, opisuje przeżycia( strasznie bolało, bez znieczulenia, denerwuję się kiedy ktoś mi o tym mówi, było okropnie choć teraz już nie boli... itp). Wydawało mi się, że jest mocno zdołowana i zagubiona w tym wszystkim, dlatego mocno mnie zaskoczył nowy topik, założony w bardzo krótkim czasie od poprzedniego, w zgoła odmiennym tonie( przejrzałam całe forum, nigdzie nie ma na czym oka zawiesić, dawać facetów, wklejajcie fotki). Nie wiem, może i jestem dziwna ale ten kontrast mnie zdziwił. Nie twierdzę że autorka ma teraz pół zycia płakać i się smucić, ale mnie to zniesmaczyło i wyraziłam swoje zdanie. Temat jest drażliwy, ja mam swoje zdanie, pieska swoje i wolałabym go nie ciągnąć. Zresztą, pieska prosiła o zaprzestanie dyskusji na ten temat. ![]()
#23 |
Wtajemniczenie
|
Badania statystyczne dowodzą, że głównym uczuciem które towarzyszy kobietom tuż po przeprowadzeniu aborcji jest wielka ulga.
Pieska wie, co mówi: skoro podjęła taką decyzję, to nie po to, żeby jej żałować, w przeciwnym razie decyzja byłaby inna. No i oczywiście: co ma piernik do wiatraka! Gdyby dziewczyna poprosiła o dobór fryzury/makijażu, podniosłyby się na pewno głosy oburzenia, że ona chce się stroić, schlebia próżności, podczas kiedy powinna pogrążać się w depresji, całymi dniami gapiąc się w ścianę i żałując, że nie umarła. Przykro mi patrzeć, jak szybkie są niektóre z nas w ferowaniu wyroków. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
no dziweuszki teraz ja wam dam moje ulubione tapetki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Lukrecjo podejrzewam cie o jakies dziwne poglady....
Pieska to normalna dziewczyna , bardzo młoda ,przed która jest całe życie i jak dowiedziała sie o swojej ciązy to sie załamała ale wiedziała ,ze jest wyjscie ,którym jest aborcja.. domyslam sie ,ze musisz byc zagożałą przeciwniczką tego typu zabiegów...W kazdym razie decydując sie na aborcje była pewna ,ze tego chce. Przeczytaj sobie może wątek " bardzo niechciana ciąża" dokładnie i wyciagnij wnioski. Pieska nie jest na tyle dojrzałą osoba by wychowywać dziecko ze wszzystkimi prawdopodobnymi uciążliwosciami.To ,ze kilka tygodni pózniej zakłada juz inny wątek o pogodnej tematyce moze swiadczyc o tym ,ze swietnie radzi sobie z tym co sie stało i bardzo dobrze. Powinnaś sie cieszyc razem z nia a nie jeszcze jej to wypominac .wierz mi ,ze wiem przez co przeszła ta dziewczyna i zazdroszcze jej pogody ducha a tobie współczuje zgorzkniałości i zapewniam cie ze nie masz najmniejszego pojęcia o tym co sie czuje , jak bardzo chce sie o tym zapomnieć i jak bardzo nie chce sie o tym mysleć. Przemyśl sobie to ,że zupełnie niepotrzebnie w ogóle poruszyłaś ten temat dla zaspokojenia własnej ....nie wiem jak to nazwać ...W każdym razie nie właż komus z buciorami do zycia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przystojniacy
Lukrecjo, to chyba dobrze, że udało jej się o tym zapomnieć prawda?? co by jej dało siedzenie i zamartwianie się? pieska po prostu próbuje normalnie żyć i zapomnieć o tym koszmarze!!!!!!!!!!!!!
#27 |
Zadomowienie
|
![]()
napisze tylko tyle- pieska zrobila to,co uwazala za stosowne w danej sytuacji zyciowej. moze kiedys bedzie zalowala, moze nie- jej sprawa. nie nam to osadzac. kobieta robi to, co musi. od 4 lat nie moge zajsc w ciaze. i jesli na badaniach okazaloby sie ze moje dlugo oczekiwane dziecko moze urodzic sie niepelnosprawne- usunelabym ciaze. zreszta to ma byc watek o smakowitych kaskach, a nie o aborcjach. od tego jest inne forum!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
to jest forum i kazdy ma prawo zakladac taki watek jaki tylko mu/jej sie podoba, jak i kazdy ma prawo go skomentowac tak, jak uwaza...
tylko Lukrecjo- radze popracowac nad taktem i kultura.. napisalas, ze wczulas sie w Pieski sytuacje- chyba niezbyt Ci to wyszlo... mysle, ze wiele z nas zastanawialo sie kiedys, co by zrobila, gdyby taka sytuacja sie pojawila... ja rowniez. na szczescie nie musialam nigdy podejmowac tej decyzji. sa dziewczyny, ktore sytuacja do tego zmusila. ja, wbrew wszelkim zasadom, podziwiam je.. a co do facetow ![]() ![]() buziaki
#29 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny spokój!
![]() ![]() ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
moja kolej
![]() paul walker freddie prinze jay hernandez |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.