|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Prawie Nówki - Zapraszam :)
Lista będzie odświeżana. Mam do wymiany kosmetyki , które kupiłam nierozsądnie lub nie są mi potrzebne
![]() 1. L'OREAL paris Studio Hot Volume - pianka nadająca objętości (różowe opakowanie) Technologia Termo-ochrona Utrwala objętość Chroni włosy Włosy trwale wygładzone Do stosowania z suszarką. Użyta raz. Kupiona w Lipcu w carrefourze. Pianka praktycznie nowiutka ![]() 2. SUNSILK volume+ - lekki krem zwiększający objętość Twoje włosy będą zawsze miękkie i pełne objętości. W każdej chwili , w każdym miejscu. Bez spłukiwania. Kupiłam w rossmanie w Sierpniu. Zyżycie na oko 30%. 3. AVON bronze shimmering - złocisty balsam podkreślający opalenizmę (białe opakowanie z niebieskim zamknięciem) Użyty raz. Zakupiony w Sierpniu. Balsam praktycznie nowiutki ![]() 3. ORIFLAME - błyszczyk w tubce do ust ze złotymi drobinkami. Użyty raz. Kupiony był w Lipcu. Kupiłam jeden i drugi dostałam gratis ![]() ![]() 4. ORIFLAME blueberry Peel-off mask - jagodowa maseczka złuszczająca. Ściągana. Pojemność 50 ml. Zużycie około 15%. Kupiłam w Lipcu. Opakowanie wygląda jak nowe. 5. MISS SPORTY eye pencil - kredka do oczu 017 sky (kolor błękitny) Użyta pare razy. Raz strugana. Kupiona w Czerwcu w rossmanie. Nie widac oznak użycia ![]() 6. YOUR FANTASY - puder w kulkach Puder o kombinacji kilku kolorów , nadaje skórze ciepły , promienny odcień złotego brązu Użyty pare razy. Kupiłam w marcu w rossmanie. Brakuje około pięciu kulek. 7. RIMMEL lipstick - szminka do ust 035 Heather Shimmer. Kolor rozowawo - fioletowy. Troche brazowy , bardzo naturalny. Kupiona w Sierpniu w rossmanie. Prawie nieużywana. Zużycie na oko 5% 8. AVON nail experts - odżywka do paznokci z morskimi minerałami. Kupiona w marcu. Zużycie na oko 40%. 9. Miss SELENE - trzy mini lakiery do paznokci. Kolor : *zielony - pistacjowy (kolor 18) *różowawy - bardzo delikatny (kolor 110) *zlotawo pomarańczowy - brzoskwiniowy (kolor 133) Kupione w Carrefourze w Sierpniu. Wszystkie nieużywane NÓWKI. Pojemność jednego lakieru 5,5 ml. 10. AVON naturals body - odświeżający body spray Kwiat limonki i Werbena. Kupiłam pół roku temu. Nie jest to nówka. Zostało 35-40%. Oddam za malutką rzecz. Czekam na Wasze propozycje wymiany ![]() Edytowane przez heleane Czas edycji: 2006-09-17 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wymiane prawie nówki ...
znajdziesz coś u mnie za błyszczyk
3. ORIFLAME - błyszczyk w tubce do ust ze złotymi drobinkami. Użyty raz. Kupiony był w Lipcu. Kupiłam jeden i drugi dostałam gratis Praktycznie nowiutki odpisz prosze w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie....
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-15 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
up
Edytowane przez heleane Czas edycji: 2006-09-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
HEJ! ZNALAZŁABYŚ COŚ U MNIE ZA YOUR FANTASY - puder w kulkach
Puder o kombinacji kilku kolorów , nadaje skórze ciepły , promienny odcień złotego brązu Użyty pare razy. Kupiłam w marcu 2006 w rossmanie. Brakuje około pięciu kulek ODPISZ NA PW ALBO W MOIM WĄTKU WKRÓTCE NOWA DOSTAWA!!!!!! POZDRAWIAM ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie Nówki - Zapraszam :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A co Cie interesuje u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
wysłałam Ci PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.