|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Róż do policzków pomóżcie :)
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Róż do policzków pomóżcie :)
uszczypnij sie w policze obejrzyj rumieiec i dobierz roz jak najbardziej podobny kolorystycznie
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Metoda przywołana przez Smile, jest najpopularniejsza. Ale możesz również dodatkowo wspomóc się analizą swojego typu kolorystycznego. Różnym typom, odpowiadają różne palety odcieni i ich tonacja.
Jednak jeśli obawiasz się pomyłki zainwestuj w odcień koralowy. Jest neutralny i pasuje do każdej 'urody'. A tu wskazówki jak róż nakładać: http://www.wizaz.pl/images/agaz/kurs_makijazu_04/ Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmm...myślę,że jakiś nie bardzo jasny róż...może ten z Maybelline odcień 53... ??Sama mam ten róż tylko inny odcień i nie narzekam
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
używam ten sam kolor podkładu co ty, on nie jest najjaśniejszy, raczej należy do gamy ciemniejszych, czyli musisz mieć ciemniejszą karnację skoro go używasz?
Bardzo polecam ci róże do twarzy bourjois. Na początek może wybierz coś pastelowego, bez złotych drobinek. Jak nałożysz róż palcem na dłoń to powinna zostać tylko blada plamka koloru, tak aby był nie za mocny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.