|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Sun Delight
Jeaki rzeczywiście jest Sun Delight?Czy tak jak możnaby sądzić po nutach czekoladowy,ciepły i jesienny?Bardzo zachęciły mnieopisy na KWC i z innych źródeł i szczerze mówiąc nabrałam ochotę aby przygarnąć flakonik.Bardzo liczę więc na wasze rady i sugestie-co myślicie o tym zapachu?
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2006-09-18 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sun Delight
Mam maluszka (30ml
![]() Jest faktycznie cieplutki, przyjemny, czekoladowy tylko troszeczkę, ale słodziutki na pewno. Wg producenta ma odzwierciedlać "ciepły letni wieczór", ale też mam takie odczucia, że na "złotą polską jesień" będzie również jak znalazł. Mnie się podoba, dobrze się nosi, choć nie jest zbyt trwały (takie letnie EdT) - w połączeniu z balsamem nabiera mocy. Balsam pachnie dość intensywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przykro mi, że nie mam w co odpsikać, bo bym Ci wysłała do testów
![]() Ale w Sephorze / Douglasie / Marionnaud czy innym powinni jeszcze mieć, zresztą może nawet będzie jakaś wyprzedaż, bo to była letnia limitowanka (chyba). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek, bo jakos Jil Sander za mna chodzi
![]() Napiszcie wiecej, kto zna....czuć naprawde w nim czekoladę i wanilię, czy bardziej kwiaty? Please, please... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Rzym, gdzie Krym?!!! Czekoladą i wanilią to pachnie np. Inside Trussardi, a Sun Delight to moim skromnym zdaniem taka impresja typu "Angel Innocent Light". Czuję w nim kwiaty i owoce, ale na pewno nie czekoladę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Naczytałam się ze w składzie ma wanilię i czekoladę ( Skład: czerwone owoce, bergamot, wanilia, czekolada, piżmo, drzewo cedrowe - w www.perfumy-perfumeria.pl)...
Allie....jak myślisz, warto strzelic w ciemno? Czy ten zapach przypomina albo jest zblizony do jakiegos innego? Jakoś wszystkie opinie na KWC takie mało jednoznaczne czym on pachnie.... A tak na marginesie - Inside w ogóle na mnie nie pachnie czekoladą ani wanilią, tylko wodą kolonską ![]() Ale sun Delight nie bede mogła powachać, więc musze zdecydowac w ciemno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak napisałam wyżej, SunDelight bardzo przypominają mi Angela Innocent. Może w końcowej nucie przebija odrobina wanilii.
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Bardzo Ci dziękuję, ale kupię w ciemno 30teczkę....najwyżej pójdą w świat. Jeżeli na mnie tez będą przypominać Innocenta to mi się spodobają.
Jak dostanę to podzielę się wrazeniami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że już ustrzeliłaś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Limitowanka letnia 2006...Ale ja w Olsztynie w sklepach nie widziałam, aczkolwiek specjalnie nie interesowałam się Jil Sander.
Ostatnio siostrze kupowałam JS Sport i spodobały mi się, więc zainteresowałam się innymi jej zapachami...I tak znalazłam w KWC Sun Delighgt... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podczas ostatniej mojej podróży zanabyłam sobie mini zestaw produktów pielęgnacyjnych Sun Jil Sander. Była tam dołączona własnie próbka zapachu Sun Delight.
Jednak dopiero wczoraj natchnęło mnie aby go przetestować. Skutek jest taki, że od razu kliknął mi się mały flakonik wystawiony na allegro przez naszą koleżankę wizażankę ![]() Zapachu Innocenta Sun Delight mi nie przypominają ![]() Jest w nich subtelna kwiatowa wanilia, trochę owoców tropikalnych, nieco apteczny delikatnie wyczuwalny czekoladowy akord i echa klasycznych Sun ![]() Jeśli miałabym je do czegos porównać, to... nasuwa mi sie podobieństwo do Fever ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
I niechaj Ci się dobrze noszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Homyku, przypomnialas mi tym samym o istnieniu Sun
![]() ![]() ![]() ps. a moglabys opisac co wchodzi w sklad takiego minizestawu? ![]() (a do Sun Delight jeszcze sie kiedys przymierze ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2007-05-18 o 20:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sądzę jednak, że oprócz kolorystyki te mini produkty nie mają wiele wspólnego z zapachem wody toaletowej Sun Jil Sander. Mam tylko nadzieję, że nie wonieją intensywnie samoopalaczem ![]() ![]() Podobała mi się poręczna forma zestawu, więc go zanabyłam. Cena również była dość korzystna - 5 Euro ![]() ![]() Wodę toaletową Sun miałam swego czasu, kiedy mój Adrian był jeszcze malutkim siusiumajtkiem, bardzo ją lubiłam i miło wspominam. Kosmetyczka zawiera także bon zniżkowy na dowolny produkt z linii Jil Sander Sun. Trochę żałuję, że go wtedy nie wykorzystałam. Teraz to już musztarda po obiedzie. No, ale trudno, stało się. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że polowanie w ciemno się tym razem nie sprawdziło i Sun Delight Agnieszki już poszły papa.
![]() Zainteresowanych, nie mogących dopaść tej wody do testów informuję, że na allegro dostępne są próbaski... http://www.allegro.pl/item196716290_...dt_probka.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ano...tak bywa
![]() Mnie po prostu drazni w nich jakaś nuta...Mogłabym je nosić, gdyz nie jest to na miarę odrzucania, ale wolę kupić zamiast cos, co mnie będzie cieszyło "bezapelacyjnie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Homyku, dzieki za wyczerpujace info
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.