|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jakie ćwiczenia na "uwypuklenie"...?
Dziewczyny czy istnięją ćwiczenia na uwypuklenie pupy?
Nie znalazłam wątku na ten temat. Znalazłam same na zmniejszenie pupy. może źle szukałam. Ale jesli któraś zna takie ćwiczenia to prosze o porady!! Bo moim problemem są raczej szerokie biodra i płaska pupa!!!!!!!!!! to okropne. z szerokimi biodrami (ale znowu nie aż tak bardzo) już się pogodziłam. w końcu jestem kobietką ale płaska pupa jest okropna. zupełnie niekobieca. i śmiesznie to wygląda. niestety w moim przypadku jest to sprawa genów. i szukam sposobu na uwypuklenie tej okolicy mojego ciała. NIECH NABIERZE KSZTAŁTÓW!! prosze o jakieś rady, jeśli znacie!! pozdrawiam wszystkie Wizażanki !!
|
|
|
|
|
#2 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Jakie ćwiczenia na "uwypuklenie"...?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjjj no chyba...
Tym bardziej dziekuję za linki, zaraz wszystko poprzeglądam i mam nadzieję, że znajde coś dla mnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nie ma sprawy
polecam sie na przyszłosc
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj cwiczyłam cwiczenia na posladki ale dzis mam zkwasy w udach aposldki nie czuje...czy to dobrze czy zle wykonywałam cwiczenia??jak sadzicie??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno powiedzieć, czy dobrze, czy źle, skoro nie widziałyśmy. Ale te ćwiczenia nie są jakoś specjalnie trudne technicznie, więc raczej chyba dobrze.
Jeżeli silniej czujesz mięśnie ud, to może staraj się w czasie ćwiczeń bardziej używać mięśni pośladków, napinaj je, przenoś ciężar itd. Ale przy większości ćw. na pośladki angażowane sa także inne mięśnie, więc nie ma w tym nic dziwnego. Po pierwszych 3-4 razach pewnie będziesz mieć zakwasy, jeśli nie ćwiczyłaś wcześniej, zawsze tak jest. Potem to przejdzie i nawet po ćwiczeniach z dużym obciążeniem zakwasów już nie będzie (jeżeli będziesz trenować regularnie - to ważne) |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odowiedz juz cwiczyłam 3 razy i coraz mniejesze mam zakwasy;p;p;p;p ale zanjac muj zapał to zatydzień sie znudze i przerwe cwiczenia;/ale moze sie jakos zmobilizuje -postaram sie i jeszce raz dziekuje bo sie poprostu przestraszyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Nie znalazłam wątku na ten temat. Znalazłam same na zmniejszenie pupy. może źle szukałam. Ale jesli któraś zna takie ćwiczenia to prosze o porady!! Bo moim problemem są raczej szerokie biodra i płaska pupa!!!!!!!!!! to okropne. z szerokimi biodrami (ale znowu nie aż tak bardzo) już się pogodziłam. w końcu jestem kobietką
ale płaska pupa jest okropna. zupełnie niekobieca. i śmiesznie to wygląda. niestety w moim przypadku jest to sprawa genów. i szukam sposobu na uwypuklenie tej okolicy mojego ciała. NIECH NABIERZE KSZTAŁTÓW!!
!!

Tym bardziej dziekuję za linki, zaraz wszystko poprzeglądam i mam nadzieję, że znajde coś dla mnie