|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie można kupić kolorowy filc ???
Cześć,
Ostatnio w sklepach rzucają mi się na oczy różne filcowe ozdoby, które można z powodzeniem wykonać samemu. Chodziłam już po pasmanteriach, sklepach z materiałami artystycznymi, z tkaninami, ale nigdzie nie mogę dostać kolorowego filcu o grubości 4-5mm. Czy może ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie jeszcze można szukać ? Serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie można kupić kolorowy filc ???
Proponuje poszukać na allegro.pl ja kupiłam na początku września 12 kolorów takiego filcu do ozdabiania zeszytów, ale jest na tyle wytrzymały, że powinien świetnie spisywac się jako materiał na ozdoby.....A moje zeszyty już zostały pochwalone przez kilku nauczycieli.
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
w empiku jest i mozna tez zamowic na stroie empiku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Od roku szukam takiego filcu, ale nigdy bym nie pomyslal, ze w empiku go dostane. Chyba jutro zaraz pojade. Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Filc w arkuszach można znaleźć oczywiście w sklepie internetowym. Jeśli preferujesz tradycyjne zakupu, sklepy znajdą się i w dużych miastach. pozdrawiam filcmysza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mi się udało w hurtowni pasmanteryjnej , ale oczywiście mam działalność
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam w Krakowie jest pasmanteria pentelka na os. na lotnisku obok restauracji wanda tam jest bardzo duży wybór filcu w arkuszach ale też mają dużo wełny do filcowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jeśli szukałabyś większych ilości filcu to ja polecam zamawiać w internecie, można uzyskać ciekawe rabaty i zweryfikować firmę wcześniej
![]() Edytowane przez joazia1 Czas edycji: 2016-03-27 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.