|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podziekowania
Chcialbym bardzo Was Wszystkie usciskac i podziekowac,za Wasza uprzejomosc i wiedze jaka sie tutaj hojnie dzielicie.To dzieki Wam moja skora zaczyna nowe zycie.Dlugo bylam leczona przez dermatologa.A skora wciaz szalala.A teraz od miesiaca sie kwasze i cudnie pieknieje mi skora.Uzywam diacneal na noc,avenke filtr na dzien i az chlopy sie ogladaja za mna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Podziekowania
piękny wątek
![]() Ja tez dołączam się do podziękowań, zwłaszcza za zarażenie mnie kosmetykami własnej roboty. Śmiało mogę powiedzieć że Biochemia to ostatnio jedyne forum na wizazu na które wchodzę z wielką przyjemnością. Dziewczyny, jesteście świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja również dołączam się do podziękowań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Aż mi się miętko na serduszku zrobiło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiele hałasu o nic.
|
Ja również dziekuje bardzo, bo pewnie dalej smarowałabym sie niestabilnymi filtrami, użerała z kremami (skóra bardzo alergiczna) gdyby nie mazidła które poznałam dięki Wam, i robiła mnóstwo innych rzeczy które nie miały dobrego wpływu na stan mojej skóry
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Smoku pochwala w pelni zasluzona, niejedna z nas skorzystala dzieki Twoim rada
![]() edit: przylaczam sie do podziekowan dla Wszystkich Wspolwizazanek za dzielenie sie widza i mile pogaduchy ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2006-09-26 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja też dziękuje.. za to że na mojej skorze nie goszą już czerwone plamy, ze starzy znajomi pytają jaki mam puder który tak pięknie ujednolica cera.. a ja mogę im odpowiedzieć.. ze zaden
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na dzien dzisiejszy, jedyny kosmetyk kolorowy jakiego uzywam to tusz do rzes ![]() ... jaka to oszczednosc czasu rano ![]() Caly wizaz ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Natii4, Noor, Sylwiasta i wszyscy ![]() ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja też przyłączam się do podziękowań. Dzięki Wam kochane Biochemiczki zyskałam ładniejszą cerę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
I ja, i ja... DZIĘKUJĘ.
![]() Jestem tu z Wami od niedawna. Wcześniej tylko czytałam wizaż i przyglądałam się Wam z boku. Zaczęłam pisać na biochemii. Tu znalazłam swoje miejsce. Dziękuję. Chyba i ja pięknieję z dnia na dzień dzięki Wam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No to ja też obowiązkowo przyłączam się do podziękowań, nie sposób teraz wymienić wszystkich z osobna, ale dzięki Wam teraz świadomie dokonuję wyboru kosmetyków, dzięki Wam poznałam kwasy, retinoidy, filtry i wszystkie inne cuda, które pozwalają mi wreszcie, powolutku doprowadzić cerę do ładu (czego wcześniej dermatolodzy jakoś nie potrafili zrobić).
Myślę że każdy kto trafi na wizaż, a Biochemię szczególnie, zaczyna świadomie patrzeć na cały przemysł związany z kosmetykami, uczy się tego, co dobre dla jego cery, i za to właśnie DZIĘKUJĘ ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Naprawde jest za co dziękować. Dzieki wizażowi wydostałam się z gąszczu "cud produktów" oferowanych przez koncerny,nie stoję jak zaczarowana przez półkami z kosmetykami i co najważniejsze moja wiedza o kosmetykach została usystematyzowana i ukierunkowana,przez co pielęgnacja mojej skóry stała się skuteczna. Podziwiam zaangażowanie i bezinteresowność. I bardzo,bardzo dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
I ja, choc jeno podczytuje z doskoku, dolaczam sie do podziekowan
![]() ![]() i jak juz tak chwalimy to ja musze (no musze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jaki piękny wątek, ja też mam za co dziękować. Mam piękną cerę, tylko jeden krem na półce i sama robię swoje kosmetyki.Wszystko dzięki Wam. Bardzo się cieszę że Was znalazłam.
Szczególne podzękowania dla Agabil1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Pamiętam moje początki na Biochemii-to całkiem niedawno było. Smok z wielką cierpliwością odpowiadała na moje (zapewne głupawe) pytania , w innym wątku Basia rozwiewała moje wątpliwości (Basiu, dziękuję szczególnie za link do LU)... jesteście kochane i bardzo pomocne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja jestem wprawdzie tu od niedawna, ale też już sporo czytałam i jestem w trakcie korzystania z Waszych porad. Ja dziękuje za to, że takie forum jest, bo przestałam się czuć sama z wieloma problemami (cera). DziEkuję Wam wszystkim, osiadam na BIOCHEMII na dlugi czas. Powodzenia, pozdrowienia i buziale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No proszę, wątek ze "świadectwami cudownie uzdrowionych"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja cera w ciągu pół roku przeszła niesłychaną metamorfozę - jeszcze te parę miesiecy temu nie uwierzyłabym, że nie będzie mi potrzebny podkład i tony korektorów, i że praktycznie przestanę chodzić do drogerii - bo nie mam po co (no, czasem po szczoteczkę do zębów ![]() ![]() Wizaż (biochemia w szczególności) to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam Wszystkim, jestes kooooochane, pomocne, przemiłe, cierpliwe, mądre i ahhh moge długo wymieniać. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do podziękowań, szczególnie że dopiero zaczynam z biochemią i chłonę wiedzę garściami.
![]() Dziękuję za to, że moje pytania nie pozostają bez odpowiedzi ![]() Mam nadzieję, że za jakiś czas i ja będę mogła pochwalić się piękną cerą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.