|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tusz do rzęs Maybelline Unstoppable
Ech.... na KWC znalazłam oceniony dziś nowy tusz do rzęs z Maybelline...:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...ecenzja=121264 Rany...kolejny tusz,który mi sie podoba...już dawno zwróciłam na niego uwagę na stronie Maybelline, ale nie polskiej tylko francuskiej go widziałam: http://www.gemey-maybelline.com/prod...31l204l572.htm Czy ktoś ma jakieś wieści o tym, czy ten tusz będzie dostępny w Polsce? Zarówno tusze Maybelline (oprócz uczulającego mnie sky high curves) jak i Rimmela bardzo bardzo bardzo mi odpowiadają i chętnie pomazałabym się tym nowym ![]() Kadunia - mam nadzieję, że zajrzyjsz na ten wątek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tusz do rzęs Maybelline Unstoppable
Widziałam go na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to akurat nie dla mnie tusz bo on wydłuża.
A ja lubię pogrubiające i podkręcające. Przynajmniej nie będzie mnie kusił ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tuszu nie ma w polskich sklepach. Zdaza sie na allegro. Moj jest z USA (cena byla zadziwiajaco niska). Dla mnie rewelacja (jak z reszta wiele tuszy Maybelline). Ma dosc wodnista konsystencje, ktora umozliwia precyzyjne nalozenie tuszu bez sklejania rzes. Tusz ladnie wydluza, nie pogrubia raczej. Efekt jest dosc naturalny, ale przynamniej u mnie wyglada to super (mam naturalnie dlugie, grube, ale dosc rzadkie rzesy). Jedyna wada jest szczoteczka o dziwnym ksztalcie. Trzeba sie troche pomeczyc, zeby opanowac sztuke jej uzytkowania. Mi sie od razu udalo, za to moja mama nadal srednio sobie z tym radzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ten tusz jest świetny
![]() Kupiłam go jakiś czas temu na Allegro, za jakąś śmieszną cenę koło 7 zł. Mój problem z posklejanymi rzęsami zniknął. Tusz świetnie się rozprowadza właśnie dzięki tej śmiesznej krzaczastej szczoteczce - REWELACJA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ooo jest na allegro
![]() kurczę...to trzeba być mną,żeby od razu nie zajrzeć na allegro albo na ebaye zagraniczne ![]() dziękuję bardzo za wszystkie opinie, właśnie mam ochotę na niego, bo jest z Maybelline, a jak pisałam wcześniej tusze z tej firmy bardzo mi pasują, także chyba będzie kolejny tusz do kolekcji, o matko ![]() faktycznie jest ten tusz na allegro - kurczę biorę go ![]() http://www.allegro.pl/item129028712_..._promocja.html http://www.allegro.pl/item130955742_..._promocja.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
A!
![]() Właśnie miałam jeszcze napisać, że nie wiem czemu, ale na Allegro duża część sprzedających się myli i zamiast Unstoppable piszą Unspoppable ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nakręciłyście mnie, ale rzuciłam okiem na Makeup Alley i opinie są skrajnie różne:
http://www.makeupalley.com/product/s...lline/Mascara/ trochę mnie wstrzymały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ty to masz z tymi tuszami tak jak ja co nowego to ja chce odrazu miec hehe ![]() ale ten tusz nei wiem czy zakupie bo wole pogrubiajace i podkrecajace...ale kto wie ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mialam i nic nadzwyczajnego moim zdaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
podbijam co prawda stary temat, ale wiecie może dziewczyny, czy ten tusz jest już może dostępny w Polsce? Na allegro tylko czarny, a taka moja uroda, że wolałabym brązowy. W sklepie niestety nie widziałam. Nie wiem, czy szukać dalej, czy dać sobie spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie ma go i z tego co kojarze w ogóle nie było. Pozostaje Allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Chętnie zobaczyłabym efekty wyczarowane tym tuszem
![]() Czy któraś z Was mogłaby pokazać jakieś zdjęcia przed i po pomalowaniu tym tuszem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.