|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
samoopalacz
Jakie są dobre samoopalacze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
samoopalacz
Jakie są dobre samoopalacze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: samoopalacz
Hmmm proponuje Vichy!!! Jak dla mnie b. dobry i warty wydania 50 zl!!! Nie zostawia żółtych plam i smug pod waruniem, że zastosujesz sie do instrukcji. Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmmm proponuje Vichy!!! Jak dla mnie b. dobry i warty wydania 50 zl!!! Nie zostawia żółtych plam i smug pod waruniem, że zastosujesz sie do instrukcji. Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dobry jest samoopalacz złocisty Yves Rocher o nazwie Monoi de Tahiti. Ma kolor brązowy i już po posmarowaniu będziesz brązowsza [img]icons/icon7.gif[/img] No i widać czy jesteś krzywo posmarowana czy nie. Ale równo się rozprowadza, więc nie ma obawy. Ma jeszcze fajne złote drobinki. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dobry jest samoopalacz złocisty Yves Rocher o nazwie Monoi de Tahiti. Ma kolor brązowy i już po posmarowaniu będziesz brązowsza [img]icons/icon7.gif[/img] No i widać czy jesteś krzywo posmarowana czy nie. Ale równo się rozprowadza, więc nie ma obawy. Ma jeszcze fajne złote drobinki. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja polecam samoopalaczPolleny Ewy Riviera jest moim zdaniem bardzo dobry stosunkowo nie drogi i zawiera w sobie filtry fototrwale UV i UVB.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja polecam samoopalaczPolleny Ewy Riviera jest moim zdaniem bardzo dobry stosunkowo nie drogi i zawiera w sobie filtry fototrwale UV i UVB.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Przeszukaj proszę Forum Kosmetyczne i znajdź temat "opalenizna" tam będzie kilka rad oraz wymienione samoopalacze.
![]() |
#10 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Przeszukaj proszę Forum Kosmetyczne i znajdź temat "opalenizna" tam będzie kilka rad oraz wymienione samoopalacze.
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
proponuje NIVEA SUN w sprayu.
Poza tym (dla mnie rewelka)balsam brazujacy ZIAJA SOPOT!!! za jedyne 8zl. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
proponuje NIVEA SUN w sprayu.
Poza tym (dla mnie rewelka)balsam brazujacy ZIAJA SOPOT!!! za jedyne 8zl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wiolu,
A przy balsamie Ziaji dlugo trzeba czekac na efekty? Ponoc trzeba butelke wysmarowac, zeby cos zauwazyc. To informacja od pani ze sklepu. Potrzebowalam cos na Sylwestra, i w koncu kupilam krem samoopalajacy do ciala i twarzy Eris. Efekt po trzech godzinach. Troszke sie posmarowalam, zeby nie przesadzic, bo i tak bylam w strachu co to mi z tego wyjdzie (jak dotad w ogole nie uzywalam, ale dekolt byl stanowczo za blady) i musze przyznac, ze krem okazal sie byc w porzadku, choc mam wrazenie, ze w okolicach pach bylo ciemniej. Moze reakcja z woda toaletowa? Jednak, dla delikatnego wyrownania koloru skory sie sprawdzil. Pozdrawiam, Wiola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wiolu,
A przy balsamie Ziaji dlugo trzeba czekac na efekty? Ponoc trzeba butelke wysmarowac, zeby cos zauwazyc. To informacja od pani ze sklepu. Potrzebowalam cos na Sylwestra, i w koncu kupilam krem samoopalajacy do ciala i twarzy Eris. Efekt po trzech godzinach. Troszke sie posmarowalam, zeby nie przesadzic, bo i tak bylam w strachu co to mi z tego wyjdzie (jak dotad w ogole nie uzywalam, ale dekolt byl stanowczo za blady) i musze przyznac, ze krem okazal sie byc w porzadku, choc mam wrazenie, ze w okolicach pach bylo ciemniej. Moze reakcja z woda toaletowa? Jednak, dla delikatnego wyrownania koloru skory sie sprawdzil. Pozdrawiam, Wiola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ja posmarowalam sie na noc, fakt ze nie byla to opalenizna zbyt mocna, ale za to bardzo subtelna ( a dla przyciemnienia raz wyprobowalam 3 razy SUPER ale na lato !!!)Moja siostra i kolezanka ZIAJE sobie b.chwala. Poza tym nie jest to zbyt duzy wydatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ja posmarowalam sie na noc, fakt ze nie byla to opalenizna zbyt mocna, ale za to bardzo subtelna ( a dla przyciemnienia raz wyprobowalam 3 razy SUPER ale na lato !!!)Moja siostra i kolezanka ZIAJE sobie b.chwala. Poza tym nie jest to zbyt duzy wydatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wiolu za informacje
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wiolu za informacje
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wypryski
Mam poważny problem, a mianowicie na mojej brodzie pojawiają sie często wypryski.Są one duże , wielkości paznokcia małego palca i mają dużo białej wydzieliny. Kiedy je wycisnę pozostawiją sino-fioletowe ślady ,które nie znikaja (są tylko na brodzie ,a moja cera jest sucha). prosze o pomoc , bo dosyć mam podkładów
Aga napisał(a): > Jakie są dobre samoopalacze? Aga napisał(a): > Jakie są dobre samoopalacze? Aga napisał(a): > Jakie są dobre samoopalacze? Aga napisał(a): > Jakie są dobre samoopalacze? Aga napisał(a): > Jakie są dobre samoopalacze? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niw eim czy jest juz dostepny w Polsce, ale na zachodzie to zupelny szal na ten specyfik, ma postac pianki, sprayu lub kremu, nazywa sie ST, TROPEZ i jest rewelacyjny; uzywa go Geri Halliway, Victoria Beckham i inne slawy; nie jest tani ale najlepszy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie z wszystkich wypróbowanych samoopalaczy Riviera jest dla mnie najlepsza. Uzyskana opalenizna jest bardzo bardzo naturalna /nie żółta i nie brunatna/, nie zostawia smug. Ma charakterystyczny samoopalaczowy zapach, ale jestem chyba wyjątkiem i bardzo go lubie [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]
ewaewka napisał(a): > Ja polecam samoopalaczPolleny Ewy Riviera jest moim zdaniem bardzo dobry stosunkowo nie drogi i zawiera w sobie filtry fototrwale UV i UVB.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja też polecem YR Monoi de Thaiti- dla mnie najlepszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: samoopalacz
St.Tropez to najlepszy samoopalacz jaki w zyciu uzywalam. Dla mnie rewelacja. Daje brazowy odcien, ani sladu zoltosci czy pomaranczowych plam, po nalozeniu na twarz jestem natychmiast brazowa, wydajny, nie smierdzi jak inne samoopalacze. Dla mnie najwieksza jego zaleta jest to, ze daje fantastyczny jasny brazowy kolor ( badz ciemniejszy w zaleznosci ile kosmetyku nalozy sie na twarz ). Ma ciemny kolor i dokladnie widac gdzie sie go nalozylo, co zapobiega ewentualnym plamom. Dla mnie nie ma lepszego. Obok tuszu Max Factor 2000 kcal jest na stale zapisany w liscie moich kosmetycznych zakupow.
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() -------------- Nie ma go na KWC ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Droga Dreamgirl!!!
Wlasnie w Polsce trudno go dostac, tak mi sie wydaje ze w Polsce to go jeszcze nawet nie ma. Kosztuje 17 £ czyli jakies 100 zl... Mozesz zerknac na allegro, lub ebay.com. Kosmetyk wart jest tych pieniedzy, jest obecnie hitem w U.K.
![]() |
#26 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Czy to cudo, to to? Jeśli tak, to jest u nas: http://www.sttropez.pl/produktymain.htm
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2005-07-16 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: samoopalacz
a co sądzicie o tym samoopalaczu beztłuszczowym w żelu Fios Lek, widziałam go w Galerii Cenntrum za ok 12zł http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10209 mam skóre tłustą skłonną do wyprysków a ten jest beztłuszczowy!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
Noor dzięki za linka!
![]() A Tobie Caramel Babe dziękuję za info. Poszperam na stronce, a jeśli nie to sprowadzę od znajomych. Jeśli faktycznie daje taki rewelacyjny efekt ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.