|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krem Synergii Garnier
Chciałabym się dowiedzieć czy krem Synergii Garnier (chyba tak to się pisze) nawilżający jest odpowiedni dla mojego typu skóry: sucha, po 25 roku życia, koło oczu ma skłonności do zmarszczek, ostatnio blada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
krem Synergii Garnier
Chciałabym się dowiedzieć czy krem Synergii Garnier (chyba tak to się pisze) nawilżający jest odpowiedni dla mojego typu skóry: sucha, po 25 roku życia, koło oczu ma skłonności do zmarszczek, ostatnio blada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: krem Synergii Garnier
Jeśli nie masz cery przesuszonej to na jakiś czas ten krem powinien wystarczać Twojej cerze. Po 25 roku życia można sięgać już po bardziej odżywcze kremy (szczególnie na noc)
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Jeśli nie masz cery przesuszonej to na jakiś czas ten krem powinien wystarczać Twojej cerze. Po 25 roku życia można sięgać już po bardziej odżywcze kremy (szczególnie na noc)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie kupuj kremu Synergie Pure Garnier! Po nałożeniu i przeschnięciu nawet bardzo cienka warstwa złazi ze skóry jak folia. Ale jest także synergie fresh. Ja nie używałam. Może wypróbuj ten!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie kupuj kremu Synergie Pure Garnier! Po nałożeniu i przeschnięciu nawet bardzo cienka warstwa złazi ze skóry jak folia. Ale jest także synergie fresh. Ja nie używałam. Może wypróbuj ten!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.