|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
krótkie i sztywne i gęste....straszne to
czesc
![]() Mam problem z włosami, ktore są niestety grube i sztywne w jednym. Nie wiem juz sama co zrobic, jak je zmiekczyc w trakcie mycia i przy układaniu. Wogóle nie chca sie układac, stercza w każdą strone, porażka...Czy mozecie mi cos doradzic? Z góry dziekuje i pozdrawiam M
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: krótkie i sztywne i gęste....straszne to
moze znajdziesz tu cos dla siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ztywne+w%B3osy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ztywne+w%B3osy sprobuj uzywac specjalnych szamponow i odzywek zmiekczajacych wlosy a co do stylizacji to moze pomoze pianka, guma lub zel jakie dlugosci masz wloski?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za pomoc
![]() włosy mam tak na ok. 5 cm, z tyłu krótsze. troche obwaiem sie stosowac kremu nivea do włosów..Stosowałam szampon i odzywke L'oreal (zółte opakowanie) ale bez efektu.... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
no mnie ten krem tez jakos nie przekonuje
![]() koniecznie chcesz miec krotkie wlosy? moze gdybys je zapuscila to problem by zniknal...
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
niby tak, ale raz ze nie mam cierpliwosci do zapuszczania a dwa to raczej lepiej mi jest w krótkich, fryzjerki tez to potwierdzaja. Poza tym choc nie mam jeszcze 30 mam juz siwe włosy, musze je farbowac co 3 miesiace. Przy krótkich włosach jest to bardziej ekonomiczne
![]() dzieki i pozdrawiam M. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.