|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co tu zrobic..
Mam dosyc geste ciemne wlosy siegajace za lopatki, wycieniowane, grzywka jest co powoduje wydluzenie troche okraglej twarzy. Od keidy pamietam zawsze mialam wlosy siegajace przynajmniej do ramion a teraz marza mi sie krotkie wlosy! chcialabym sciac, ale tak mi ich szkoda ... szkoda zapuszzcania i tego ze ladnie wygladaja gdy sa dlugie, troche pofalowane bo maja taka tendencje. BAlabym sie rowniez ze po scieciu beda sie krecic i wywijac gdzie tylko beda chcialy i bede musiala uzywac non stop prostownicy.
CO TU ZROBIC ?zaryzykowac ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co tu zrobic..
a to ja w 2 wersjach
Edytowane przez madziaa128 Czas edycji: 2006-10-09 o 14:51 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
bardzo podobasz mi sie w krotszych wlosach
ale jesli faktycznie maja tendencje do falowania a ty nie chcesz katowac ich prostownica to chyba lepiej nie ryzykowac a moze zdecydujesz sie na jakas inna fryzurke, niekoniecznie krotka? pomysl o skroceniu wlosow gora o 3-4 cm i mocnym pocieniowaniu -> jesli sie faluja to to podkresl
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
mi tez sie bardziej podobasz w krotkich,a jesli sie boisz ze bede ci sie wloski falowaly ,popros fryzjerke aby obciela ci wloski tak zeby sie "same"ukladaly,a jak nie to zeby pomogla ci dobrac jakas ladna fryzurke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.