|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Podkład który nie "zasycha"?
Mam takie pytanie: czy spotkałyście się może z podkładami które faktycznie bardzo dobrze trzymają się przez cały dzień jednocześnie nie mając kosmicznej ceny? Taki podkład którego naprawde nie widać lub widać niewiele, a nie taki co po 6 godzinach tworzy bardzo nienaturalne "sklejki" (
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład który nie "zasycha"?
trochę zamotałaś z tym opisem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zielony stworek
|
To zależy co rozumiesz przez "kosmiczną cenę".Polecam KWC
Ze swej strony z najtrwalszych podkładów znam LP Max Factor(55zł albo ok 30zł na rynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dla każdego kosmiczna cena jest inna. Dla mnie jest to 150-200 zł a dla kogoś juz 60, tak wiec moze podaj o jaki przedział ci chodzi
![]() Polecam podkład Revlona.Wiele dziewczyn go posiada i jest bardzo zadowolona. Jest watek w którym dziewczyny wypowiadają się na jego temat.U mnie wytrzymuje naprawe cały dzień. Przetrwał 12h dzień pracy i wygladał swietnie, mozna było zrobic małe poprawki i na imprezę ![]() Cały dzień utrzymuje sie takze podkład Lasting finish rimmel'a. jest niedrogi (25zł) a uważam ze naprawde niezły. Poproś o próbki w sklepie, bo jak wiadomo dla kogoś to bedzie KWC a dla innych bubel ![]() Najwiekszym bublem dla mnie jest Loreal infaillible (ten czerwony) jeśli to ma wytrzymac 16h to ja jestem święta ![]() ![]() Ale zawsze pamietaj zeby wybrać podkład do odpowiedniego typu skóry!! Bo nawet najlepszy podkład, ale źle dobrany nie spełni poprostu swoich funkcji ![]() edit: polecam pędzelek do podkładu 20zł w Sephora(oszcżedzasz podkład poniewaz naprawde malutka kropelka "pomalujesz twarz" a i wyglad jest bardziej naturalny) Ja juz nie wyobrazam sobie makijazu bez niego. podkład starcza mi na 8 miesiecy a nie jak poprzednio na 5 Tak wiec moge pozwolic sobie na troszkę droższy.
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE Edytowane przez xgosik Czas edycji: 2006-10-23 o 14:42 Powód: dodanie mysli ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Albo Na Przykład Zainwestuj W Dobrą Bazę Pod Makijaż. Utrwali Podkład Na Cały Dzień, Zmatowi Cerę I Podkład Nie Bedzie Się "zbierał".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jaki to ten pędzelek z Sephory? może macie fotkę?
![]() Bo ja zazwyczaj nakładam podkład paluchami ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nie wiem jak to wytłumaczyc ze oszczędza.
Poprostu jak doszłam do wprawy w jego uzywaniu to naprawdę niewielka kropelka wystarczy na pokrycie całej twarzy. Ja widziałam jak wizażystka sephory malowała jakaś klientkę i tak mi sie spodobało ze wrzuciłam do koszyka pędzelek, a poszłam po klamre do włosów ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
revlon colorstay z formula soft flex to najlepszy podklad jaki mialam.polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
xgosik, dziękuję za fotkę i za wyjaśnienia
![]() Chyba muszę popodglądać jak wizazystki malują swoje klientki, ![]() Pozdrawiam!!!
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w sephorze w manufakturze i wiem że można zapisac się tam na bezpłatny makijaż
![]() Ja tylko podglądałam,ale zadawałam pani mnóstwo pytac o ich pędzelki i jak będe nastepnym razem to sobie sprezentuję ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moim absolutnym KWC jest podklad w piance Isa Dory Velvet Make up Musse
![]() genialny.. mam dosc sucha skore, w niektorych miejscach bardziej tlusta.. podklad wyglada bardzo naturalnie, nie kula sie, nie robia sie jakies sztuczne plamy i zdecydowanie brak efektu maski ![]() kosztuje okolo 55zl, ale mi wystarcza na baaaaaardzo dlugo. poprzedni mialam od stycznia do zeszlego tygodnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.