|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KROJANTY-prywatna klinika,leczenie,wczasy lecznicze...
witam
![]() wlasnie Krojanty...mam zamiar sie tu wybrac... www.krojanty-klinik.pl moje pytanie...czy ktoras wizazanka tam byla?jak wspomina tam odpoczynek lub leczenie?jak tam jest?jak sie tam czuly no i najwzniejsze efekty...i na jak dlugo ![]() z gory dzieki za odp ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: KROJANTY-prywatna klinika,leczenie,wczasy lecznicze...
Hey!
Polecam Krojanty na 110%!!! ![]() Przepięknie położona klinika, w zależności od pory roku masz dodatkowe atrakcje -latem uczty myśliwskie itp -zimą kuligi.Bez względu na porę roku wieczorkiem po zabiegach zabawa(tak ,tak ![]() Do kliniki przyjeżdżają bardzo róźni pacjenci począwszy od niepełnosprawnych ,a skońcczywszy na osobach ze "zwykłymi" problemi kręgosłupa(jak wiesz pp.Winnicy specjalizują się w bólach głowy i kręgosłupa. Zabiegów masz bardzo dużo(choć zależy to od rodzaju pobytu)-ja miałam 5,ale mój bratanek 11-jest to uzależnione od schorzenia. Opieka lekarska i rehabilitacyjna po prostu rewelacyjna ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.