|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Cos dla piegusa :)
Moze jakies ciekawe propozycje, fryzury, makijazu, koloru wloskow ? Mam ochote zmienic na cos bardziej intensywniejszego ale chyba sie boje. Niestety narazie nie mam pieniazkow na fryzjera ( mieszkam w Szkocji gdzie obciecie i kolor placi sie ok 80 funtow huh). Uzywam na oczka zwykle brazu, czasami zieleni i rozu. Ah i zrobilam cos czego nie powinnam . Poszlam do nieprofesjionalnej fryzjerki i zamiast podciac mi wloski obciela mnie na kacapke .
I nie moge tego przezyc bo wygladam jak glupek. (moje wlosy nie nadaja sie do takiej fryzury bo sa z natury lekko falowane ).Moze jakies ciekawe upiecie?Chociaz za duzo nie da sie z nimi zrobic I co zrobic z tymi piegusami?Tyle ich jest Pozdrawiam Cieplo.
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cos dla piegusa :)
Ah i na zdjeciu juz po wyszlam dopiero od 'fryzjera' wiec nawet znosnie to wyglada. W rzeczywistosci niestety nie ukladaja sie tak fajnie
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Masz jakies wyrazniejsze zdiecie twarzy , z bliska ?! w naturalnych kolorkach i najlepiej bez makijazu
...bo ciezko tak troche
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Z piegami nic nie rób - ja też je mam i kocham je szczerze... niektóre dziewczyny dały by się zabic za piegi, a niektóre je sobie dorysowują
Piegi są COOL - wiem co piszę!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja kocham swoje piegi, ostatnio bylam kilka razy na solarium i teraz mam taka fajna swietlista twarz, bo moim zdaniem piegowata twarz wyglada rewelacyjnie. No i mozesz troszke brazujacego pudru, i moze jesli masz problem z ukladaniem wlosow to proponuje opaski i kucyki, mi tez sie zle ukladaja bo tez mam falowane ale w opasce wygladaja calkiem ianczej
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
To nastepne zdjecie piegusa , z bardzo delikatnym makijazem
Pomozcie
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ajc
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
kurcze ladna masz buzke
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście lekki makijaż koniecznie - wygląda lepiej niż mocny. jak się włosy falują to fajnie je pocieniować na całej długości i po umyciu wklepać odrzywkę z Pantim'a na loki i fale - jest rewelka tylko poczekaj niech jeszcze z lekka urosną. Pozdrawiam!
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Kręcone jest piękne, piegi są piekne. Masz śliczny wykrój usteczek
Odradzam czarny, ale pewnie wiesz dlaczego (bo Ci wyjdą zielone włosy) Ja bym znowu rozjaśniła na coś jaśniejszego, ewentualnie grubsze pasma. Bo nieagrysywny jasny blond pasuje do Twojej karnacji. (Słomiane w sumie też ;>)Zapuściłabym dłuższe włoski, bo bardziej mi się podobałaś na drugiej focie. A makijaży to Ty możesz kombinować. Masz taką twarz, że wizażyści powinni szaleć ;P I te ustaaaaa i kości policzkowe i wielkie niebieskie oczy mrrrr. |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Aiwlys
Masz piękną urodę i te piegi...ach...(zazdroszcz ę )Co do makijażu to na Twoim miejscu używałabym oczywiście wszelkich beżwów i brązów, kiedy potrzeba makijażu "niewidzialnego", albo żeby odrobinę zaszaleć różów, ale tych delikatnych. Jeśli chodzi o typ urody bardzo przypominasz mi Lily Cole. Wklejam zdjęcie z którego i kolor włosów i grzywka (taka krótka pinup'owa + opaska na przykład) bardzo by Ci pasowały ![]() A co do drogich fryzów za granicą.Nie próbowałaś poszukać jakiejś Polki która jest fryzjerką? Przeszukaj www (np.fora internetowe) może znajdziesz jakieś ogłoszenia Polki, która tam na miejscu strzyże i robi to o wieeele taniej (wiem z doświadczenia ).
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
oO świetne zdjęcie. Mynia! Zapuszczaj kłaki i farbuj na tę piękną miedź. Pani ma twarz prawie jak Ty i zobacz jak ślicznie się eksponuje.
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
(oczywiście nie chodzi mi o ich nie mycie )![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo mi się podoba typ urody, który prezentujesz
![]() popieram dziewczyny, zapuszczaj i farbuj na miedź. Ja teraz usiłuję do takiej miedzi zejsc z czerwieni, ale coś kiepsko mi idzie ;] |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

I co zrobic z tymi piegusami?Tyle ich jest
Pozdrawiam Cieplo.

...bo ciezko tak troche

Piegi są COOL - wiem co piszę!!! 

Obsession