|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Esprit Horizon - NOWOŚĆ.
Czeee
![]() ![]() ![]() Chodzi mi oczywiscie o meska linie. Dodam ze woda nie jest droga ;p to raczej sredniopolkowiec !! ![]() ![]() ![]() ![]() czekam cierpliwie papapa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-11-27 o 20:46 Powód: post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Esprit Horizon - NOWOŚĆ.
Dzisiaj z ciekawosci niuchnalem sobie horizona i tylko jeden zapach mi sie kojarzy, a raczej pachnie prawie tak samo - Pi , czyli fajnie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Poznałam dzisiaj damski zapach Esprit Horizon - bardzo przyjemny, raczej kwiatowo-owocowy, lekki, uniwersalny, niezobowiązujący, baaaardzo kobiecy. W początkowej nucie może przypominać Perceive Avonu, ale na szzvęście szybko rozwija się w znacznie korzystniejszym kierunku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
damskie - 15ml/59zl 30ml/89zl 75ml/149zl meskie troche tansze ;p - 30ml/59zl 50ml/89zl 75/119zl Edytowane przez dreamizor Czas edycji: 2006-11-18 o 15:30 Powód: bład |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
meskie troche tansze ;p - 30ml/59zl 50ml/89zl 75/119zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kupiłam sobie jakieś babkie czytadło a tam reklama Esprit i do tego bibułki do powąchania
![]() Zapach męski - ładny i - moim zdaniem męski w pełnym tego słowa znaczeniu ![]() Damski - mmmmm... spodobał mi się. Kwiaty, również daleko im do banału, są przyprawione (pieprz? imbir?) Muszę się za nim rozejrzeć ![]() Oceniam na duży plus oba zapachy. Znalazłam info na temat nowości Esprita: "Esprit Horizon zapach dla kobiet (jaśmin i owoc Lychee, imbir, pieprz, magnola, drzewo sandałowe, ambra i piżmo) i mężczyzn (wanilia, czarny bourbon, lawenda, cynamon, fasola Tonka). Coty Polska, cena: 120 zł (woda toaletowa damska 50 ml)"
I don't care if it hurts I wanna have control I want a perfect body I want a perfect soul.. ...this life is more ordinary ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-11-27 o 21:00 Powód: post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mi tez oba zapachy sie bardzo podobaja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czy ma ktoś jeszcze damską wersję i mógłby coś więcej napisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Horizon Man poznam niebawem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
EeeeeeeEeeEEEeeee. mam esprita i dlamnie to niewypał. na poczatku mi się podobał. Jest nie w moim typie, jakis taki zatęchły. apodobny jest do embrace oriflame, który jest tanszy od neigo. Do Pi mi nie podchodzi ani za grosz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
mementos, będzie dobrze! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nie z opium bym tego nie mieszał, opium to zupełnie co innego, je od biedy moge uznać za coś wyrafinowanego ale nie w moim typie. horizon jest taki nieświerzy... czegoś tam jest zbyt wiele, takie nuty smarzonego czegoś ma w sobie. nieno wyrafinowany nie jest nie mój typ
![]() Edytowane przez mementos Czas edycji: 2007-05-01 o 20:34 Powód: literki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dzisiaj otrzymałem wyczekiwaną przesyłkę z Esprit Horizon Man, więc piszę na gorąco.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2007-05-07 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.