|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() do uzywajacych na co dzien Clinique Blended Face Powder
Kupilam Puder sypki Clinique Blended Face Powder i stwierdzam ze albo to puder kompletnie nie dla mnie albo nakladam go w nieprawidlowy sposob. Mam nadzieje ze jednak wchodzi w gre ta druga ewentualnosc, bo jest to puder nie tani. Zebyscie mogly stwierdzic czy to wina pudru czy moja, opisze jak wyglada nakladanie makijazu w moim przypadku. Przy okazji jesli stwierdzicie ze popelniam jakies karygodne bledy, bardzo prosze o komentarz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: do uzywajacych na co dzien Clinique Blended Face Powder
Naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc???? NIkt nie mial podobnych problemow przy nakladaniu sypkiego pudru?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam odcień 08 Transparency i nic takiego,jak opisujesz,się w moim wypadku nie dzieje.Mój nie nadaje właściwie żadnego koloru,żadnych smóg więc nie zostawia.Jestem bardzo z niego zadowolona.Aha.Nakładam dużym pędzlem
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Spróbuje pomóc choc cześciej czytam forum niz pisze
![]() Puder jest bardzo dobry ale niestety sam na filtry nie nadaje się, zuzywa sie go duzo a i tak efekt jest niezadowalający. Ja nakładam go na twarz wczesniej zmatowiona puderem jedwabnym dr.Hauschka. Efekt różni sie w zależnosci jakiego uzyje kremu z filtrem ( to jest moja subiektywa ocena ![]()
Nakładam go duzym pedzlem, zauwazylam ze jesli filtr jest niedostatecznie wchłoniety i zmatowiany jedwabna Hauschką to zdaza sie ze robią się smuzki. Aprilla napewno bedzie dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziekuje za pomoc i slowa otuchy Mietowko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.