![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
PÓŁ SZAFY - nowy wątek :)
Zdecydowałam się na nowy wątek, bo okazało się, że ubrań do oddania mam zatrzęsienie i trudno się w tym wszystkim połapać jeśli zdjęcia są porozrzucane po różnych stronach wątku.
Tu umieszczam wszystko razem + sporo nowych rzeczy. Będzie jeszcze dużo dokładek. Zapraszam do obu wątków ![]() Szukam
1. z kosmetyków: A. perfum Armani Mania oraz Euphoria CK - każde pojemności, również próbki B. Meteorytów Guerlain C. Bardzo dobrej jakości brązowych cieni do powiek. D. Podkładów - jasny beż. 2. z ubrań: A. Pierwszy na liście jest czarny trencz lub ewentualnie czarny płaszczyk, raczej cienki. B. Poszukuję też koszulowych bluzek kopertowo wiązanych. Kopertowo wiązanych sweterków. Wymienię się również chętnie za klasyczne ubrania, żakiety itp Preferowane kolory ubrań to czerń, błękit, granat, ewentualnie biały, czerwony 3. z dodatków A. Kolczyków długich, wiszących. Najchętniej niebieskich. B. Niebieskich lub czerwonych koralików albo dużych korali C. Dużych, czarnych przeciwsłoncznych okularów Bardzo proszę przy każdej wizycie oglądać tę stronę od końca. Dodaję niemal codziennie nowe rzeczy. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-21 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PÓŁ SZAFY - nowy wątek :)
1. Spódniczki Troll. Moim zdaniem dobre dla XS/S/małe M.
W kratkę. Z suwakiem z tyłu. 2. Czarna bluzka, kopertowy dekolt. Stan bardzo dobry, na metce M, z H&M. Oddam za coś, co mi się mocno spodoba. 3. Jeansowa kurteczka, jasny błękit, stan dobry. S/małe M BRAK 4. Suszarka ROWENTA, Hair protect, 1700 W, Silencer. Ma uszkodzony zmiennik ciepła. Suszy średnim powietrzem + możliwość dodania zimnego podmuchu. Dla kogoś, kto nie lubi suszenia gorącym powietrzem Poza uszodzonym zmiennikiem ciepła działa bez zarzutu. Sprawny zmiennik poziomu nadmuchu - od małego do dużego. BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-11 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
5. Bluzka, jasny beż. Bigstar. Stan bardzo dobry, bawełna. M/L
6. Jeansowa spódniczka. Gruby, granatowy jeans. Zapinana na guziczki. XS/S/małe M 7. Koszula w kratkę. Stan bardzo dobry. M/L Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
8. Koszulka z dekoltem w łódkę. Jasny Beż. M/małe L.
9. Skórzane rękawiczki. NOWE. BRAK 10. Bluzka BigStar. Materiał przypominający aksamit. Na suwaczek. Na zdjęciu wygląda blado ale w rzeczywistości kolory są żywsze. Ładnie wyprofilowana. Stan bardzo dobry. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11. Kamizelka na suwak claire.dk Bardzo dobrej jakości, niemal nowa. Rozmiar L/XL.
12. Bluzka/sweterek, kopertowa. Czarna, NOWA. XS/S BRAK 13. Koszulka czerwona, dekolt w serek. M Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
17. Koszulka polo BigStar, M/L NOWA
18. Sweterek na suwak, któtki, melanżowy. Stan dobry, przywieziony z Włoch. XS/S/małe M 19. Niebieski sweterek na guziczki z masy perłowej. M. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
20. Bliźniak, bardzo elegancki. Rozmiar M/małe L. Stan bardzo dobry. Czarno - biały. Sweterek zapinany na jeden guziczek/zapinkę na górze. Ładnie się układa.
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
21. Szara bluzeczka z wyszywaną apilkacją pod dekoltem, stan dobry. M
22. Koszulka dla szczupłej dziewczyny lub dla dziecka ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
24. Koszulka w paseczki, rozmiar M/L, NOWA z metką
25. Czarny sweterek, na suwak, stan dobry. M, załączone zdjęcie z wymiarami. 26. Koszulka w stylu india, rozmiar XS/S, bardzo dobry stan. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
27. Koszulka claire.dk, niebieska, rozmiar M/małe L. Stan bardzo dobry.
28. Żółta bokserka, stan dobry, rozmiar S. 29. Jeansy Levis, klasyczny krój 501. rozmiar ok. 40. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
30 i 31. Apaszki
32. Skarpetki z pięcioma palcami w paseczki, bawełna. Całkowicie NOWE. BRAK 33. 6 par fig z zabawnymi aplikacjami. Rozmiar XS/S/małe M. Bawełniane, CAŁKOWICIE NOWE. 34. Gorset, biały, zapinany na szlufki z tyłu. Rozmiar 75 B, KappAhl, NOWY BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
35. Brązowe spodnie, stan bardzo dobry, eleganckie, rozmiar 38/40.
36. Jeansy Camaieu, rozmiar 38. 37. Spodnie jeansowe rurki. 36 BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
38. Sliczna jeansowa torebka-siodełko. Regulowany, brązowy pasek. NOWA BRAK
39. Bluzka KappAhl, rozmiar 40. Bardzo dobry stan. BRAK 40. Czerwona koszulka, dekolt w serek, rozmiar M. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
41. Koszulka H&M, rozmiar L. Stan bardzo dobry
42. Spodnie bojówki Frodo. Rozmiar L. Całkowicie NOWE, z metką. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
43. Kopertowa czarna bluzka, rozmiar M/L, stan bardzo dobry. BRAK
44. Koszulka różowa z brokatem, Reserved. NOWA Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
45. Malinowa koszulka BigStar. NOWA, rozmiar M/L.
46. i 47. Bawełniane koszulki, NOWE, dla chłopca. BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
48. Koszulka polo, różowa S/M. Stan dobry.
49. Bluzka Jacqueline Riu, rozmiar L/XL. Bardzo dobra jakość i stan. Błękitna. Kolor ładniejszy niż na zdjęciu. 50. Różowa/liliowa bluzka z kwadratowym dekoltem. Bardzo dobry stan. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
51. Koszulka zapinana na guziczki, czarna. Bardzo ładna, stan bardzo dobry, rozmiar XS/S
52. Bluzka FishBone, materiał jak atłas. Rozmiar M, krótka. Stan dobry. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
53. Pierścionki z cyrkoniami.
54. Komplet (bransoletka i naszyjnik) pozłacane. BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-12-01 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
55. Koszulka Butik, rozmiar S/M. Stan dobry.
56. Genialna imprezowa kurteczka, przezroczysta, na suwar, z kapturem, nie rozciąga się, przywieziona z wakacji we Włoszech. Świetnie nadaje się na imprezę, dobrze wygląda z topem pod spodem jak na zdjęciu. Rozmiar XS/S/małe M. Stan bardzo dobry. Założona 1 raz. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-20 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
57. Mała czarna torebeczka z imitacji skóry. Kupiona w H&M. Idealna na imprezę. Myślę, że mogę jej stan ocenić jako idealny. Miałam ją tylko raz ze sobą. Ma w środku podszewkę i kieszonę na suwak. Nie nosi żadnych śladów użytkowania. Wymienię tylko na coś z mojej listy poszukiwań.
Zapinana na suwak i na magnez. Na zewnątrz dwie kieszonki. W środku podszewka, kieszonka na telefon i kieszonka na suwak. 58. Torebka z imitacji skóry. Bardzo zgrabna i w ładnym kolorze. Stan idealny, miałam ją ze sobą max. 2 razy. Nie nosi żadnych śladów użytkowania. BRAK 59. Torebka z granatowego materiału. Zgrabna i pojemna. Stan bardzo dobry jeśli nie idealny. Nosiłam ją może z tydzień ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2007-01-19 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
60. Portfele:
czarny z beżowymi tłoczeniami, z Avonu. Ma nieco stare brzegi (widać na zdjęciu), ale i tak może dłuuugo służyć ![]() czarny z imitacji skóry, kupiony w KappAhl. Stan bardzo dobry. Nosiłam go jakieś 2 m-ce. BRAK jasnobrązowy, imitacja zamszu z przyszytym motylkiem. Stan idealny, jest zupełnie NOWY chociaż pozbawiłam go metki. Nigdy go nie nosiłam BRAK 61. Żakiecik, szary z wytłoczonymi jasnoszarymi kwiatuszkami (widać na zdjęciu drugim), rozmiar M/małe L. Krótki, stan bardzo dobry, z podszewką. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2007-01-19 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
62. Śliczna czerwona torebka. Imitacja skóry. Z przodu na wytłaczane napisy (widać na zdjęciu drugim). Wewnątrz ma podszewkę i dwie kieszonki na suwak po obu stronach torebki. Zewnętrzna strona z jednej strony jest wytłaczana w napisy a z ddrugiej gładka z kieszonką na suwak. Oddam za coś z listy poszukiwań. Stan idealny, nie nosi śladów użytkowania.
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-21 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
63. Mała torebka, idealna na imprezę. Jest to imitacja Louis Vuitton, wykonana bardzo dobrze. Znak Louis Vuitton jest wierny oryginałowi. Nie wygląda jak tandetna podróbka. Kto wie, może to oryginał?
![]() 64. Kosmetyczki Helena Rubinstein. Dostałam jako dodatek do mascary HR we Włoskiej perfumierii. Przypuszczam, że nie były dostępne w Polsce. Obydwie są z zamszu. Kolor to głęboka czerń, zdjęcie jest nieco prześwietlone. Obie mają logo HR na zapięciach jak na zdjęciu. Mała jest idealnym etui na tusz do rzęs, pomadki itp. Duża ma dodatkowo 5 cyrkonii jak widać na zdjęciu. Idealna jako np. kosmetyczka lub torebeczka do ręki na wieczór. Te rzeczy oddam wyłącznie za coś z mojej listy poszukiwań ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-21 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
podobaja mi sie te 2 rzeczy tylko interesuja mnie wymiarki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1163602866 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1163601258 zapraszam do mnie. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1163600498 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1163601521 - skarpetki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1163602866 jesl ite blzueczki beda pasowac na s/m ?? Buziaczki, odp u mnie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz w zamian?
interesuje mnie apaszka w panterke i skarpetki. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1163601521 P.S. Gorset- jaki rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
hej
![]() interesowałyby mnie te rzeczy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1163600498 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1163601521 skarpetki Z jakiej firmy jest bluzeczka 1 i jaki rozmiarek? z góry dziękuję za odpowiedz u mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.