|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor powie prawde o tobie
Wierzycie w taki sposob na "zdiagnozowanie" osobowosci?
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-do...as=2&startsz=x |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor powie prawde o tobie
Brązowy
l Na początku Jeżeli wybrałaś brąz jako swój ulubiony kolor, jesteś raczej nerwowa i niepewna siebie. Wolisz izolować się od świata niż iść z prądem zdarzeń. Wiedz też, że brązowy to kolor świadczący o dobrej kondycji fizycznej. Ustawienie go "z przodu stawki" wskazuje, że całkiem dobrze się czujesz. Jeżeli umieścisz brązowy na czwartej lub piątej pozycji, to nie masz większych zmartwień dotyczących zdrowia. Umiejscowienie brązu na wcześniejszej pozycji wskazuje też na to, jak ważne dla ciebie jest bezpieczeństwo otoczenia: ten kolor wybierają często uchodźcy. Z pogrubionym sie zgadzam.Reszta tak sobie
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wierze w to
ja mam obsesje na pukcie kolor czerwonego, jak nie mam cos czerwonego , musze miec jakiś czerowny dodatek. fakt jestem kobietka pełna energii![]() Czerwony Na początku Wybór tego koloru jest świadectwem twojej namiętności i energii. Bo przecież czerwień to najgorętsza z barw, symbol ognia. Ustawienie jej na pierwszej czy drugiej pozycji oznacza, że jesteś impulsywna, seksowna i lubisz wygrywać. Jesteś dobrym przywódcą, osobą pełną woli walki. Chcesz poszerzać horyzonty i żyć pełnią życia. Lubie tez różowy:P On jetsm u mnie na drugim miejscu
|
|
|
|
|
#4 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
A gdzie biały?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Mrs Mrau
|
Na moje oko artykuł oparty troche na psychologicznym "Teście piramid barwnych" Heiss'a.Tyle teorii z jaka mialam do czynienia podczas zapoznawania sie w tym testem udowodniło mi,że kolory to "naprawdę coś" Potrafią pomóc poznac inne osoby.
zawsze uwielbiałam żółty i zielony
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
szary i fiolet.
a ta "prawda o mnie" to totalna bzdura
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Wydaje mi sie ze ludzka osobowosc jest zbyt skomplikowana, zeby "ulubiony kolor" powiedzial nam prawde o niej.
PS: Czerrrrwony
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor CZERWONY !!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Tez wybrałam czerwony jako pierwszy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje moich kolorów, pierwszy pomyslałam różowy
potem fiolet, różowego nie znalazłam
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham czarny kolor.
Bez dwóch zdań!
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Niebieski kolor to mój ulubiony
Na początku Niebieski wyraża spokój i lojalność. Osoba preferująca ten kolor jest wrażliwa i łatwo ją zranić. Nigdy nie panikuje, w pełni kontroluje swoje życie i jest z niego zadowolona. Im bardziej nieskomplikowane i beztroskie jest to życie, tym lepiej. Jeśli wybierasz niebieski, oznacza to, że jesteś w stanie wiele poświęcić, aby upragniony spokój osiągnąć. Poza tym potrzebujesz stabilnego, bezkonfliktowego związku. Efektem ubocznym życia pełnego spokoju jest łatwość przybierania na wadze. Z tym co pogrubiłam się zgadzam,z resztą nie ![]() Nie mam tendecji do tycia
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Czerń na pierwszym miejscu, potem zieleń, czerwień i fiolet. Moim zdaniem takie testy sa *** warte
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest. Na początku mam czerwony i brązowy,a zawsze nie znosiłam zielonego.I opisy się zgadzają.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Daawno temu czytałam książkę, która bardzo dokładnie mówiła o cechach człowieka na podstawie preferowanych przez niego kolorów. Wybierało się w wachlarzu chyba 8 barw. A gdy odmienia nam się i wolimy nagle inny kolor, to znaczy, że w nas samych coś się zmieniło
.W liceum miałam fioła na punkcie niebieskiego i wszystkie ubrania chciałam mieć niebieskie, żeby podkreślać kolor oczu Ale kilka lat temu naszło mnie na czerwony i do tej pory jestem od niego uzależniona ) - jeśli coś kupuję to najpierw szukam tej rzeczy w kolorze czerwonym (od ubrań przez telefon do długopisów )I oczywiście wszystko się zgadza: Czerwony Na początku Wybór tego koloru jest świadectwem twojej namiętności i energii. Bo przecież czerwień to najgorętsza z barw, symbol ognia. Ustawienie jej na pierwszej czy drugiej pozycji oznacza, że jesteś impulsywna, seksowna i lubisz wygrywać. Jesteś dobrym przywódcą, osobą pełną woli walki. Chcesz poszerzać horyzonty i żyć pełnią życia. Najmniej lubię żołty i tu też można się zgodzić :Żółty Na końcu Ustawienie żółtego w drugiej części wachlarza oznacza, że przestałaś marzyć, czujesz się samotna i rozczarowana. Jesteś wrażliwa na krytykę i brak ci poczucia stabilizacji. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe
u mnie na pierwszym miejscu jest niebieski, pozniej rozowy, hmm zolty, zielony, czarny... jak bylam mlodsza - czasy podstawowki - to kochalam fiolet, mialam wszystko w tym kolorze
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez wybralam niebieski,nawet mozna bylo domyslic sie po kolorze ava i podpisu...
Niebieski Na początku Niebieski wyraża spokój i lojalność. Osoba preferująca ten kolor jest wrażliwa i łatwo ją zranić. Nigdy nie panikuje, w pełni kontroluje swoje życie i jest z niego zadowolona. Im bardziej nieskomplikowane i beztroskie jest to życie, tym lepiej. Jeśli wybierasz niebieski, oznacza to, że jesteś w stanie wiele poświęcić, aby upragniony spokój osiągnąć. Poza tym potrzebujesz stabilnego, bezkonfliktowego związku. Efektem ubocznym życia pełnego spokoju jest łatwość przybierania na wadze. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niebieski
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Czerwony...
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Czarny i czerwony
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
fioletowy i zielony
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieski
Na początku Niebieski wyraża spokój ilojalność. Osoba preferująca ten kolor jest wrażliwa i łatwo ją zranić. Nigdy nie panikuje, w pełni kontroluje swoje życie i jest z niego zadowolona. Im bardziej nieskomplikowane i beztroskie jest to życie, tym lepiej. Jeśli wybierasz niebieski, oznacza to, że jesteś w stanie wiele poświęcić, aby upragniony spokój osiągnąć. Poza tym potrzebujesz stabilnego, bezkonfliktowego związku. Efektem ubocznym życia pełnego spokoju jest łatwość przybierania na wadze. zaznaczone na ciemny niebieski-zgadzam się pozostawiony na czarno jestem może nie tyle niespokojna ale ruchliwa, enegriczna wesoła ![]() napewno nie mam tendencji do tycia waże 46kilo przy 165cm a cały czas wcinam słodycze![]() szkoda że nie ma różowego i białego to moje ulubione kolory przy niebieskim
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
brązowy
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wierze w takie testy, ale doszukuje sie w niektorych wartości, o ktorych wspomniala catt-naukowcy rowniez takim badaniom poswiecaja czas,wiec czemu nie ??
![]() zawsze fajnie jakies miłe rzeczy o sobie poczytać, gorzej jak o jakis wadach piszą,wtedy to nie trzeba im wierzyc,o nie
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że chyba przeważa czerwień
![]() Lubię ten kolor, ale moim ulubionym jest zieleń i w moim przypadku wszystko się sprawdziło, ciekawe...
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szczególnie z tym przybieraniem na wadze
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

ja mam obsesje na pukcie kolor czerwonego, jak nie mam cos czerwonego , musze miec jakiś czerowny dodatek. fakt jestem kobietka pełna energii

Bez dwóch zdań!
:
to moje ulubione kolory przy niebieskim