|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Taka, siaka, nijaka:(
wzięłam głęboki oddech i zaczynam:
Witam wszystkich! to mój pierwszy post na wizażu (chociaż czytelniczką jestem zaciekłą ![]() mam 35 lat i zero stylu, cieniutkie włosy z blond pasemkami, bladoburaczkową cerę z mnóstwem naczynek, mizerne osiągi w makijażu i tendencje do ubierania się "wygodnie" czyli nijak (dżiny, koszule itp). Jedyne co mnie ratuje to to, że podobno fajnie się uśmiecham (nieumalowanymi usteczkami zresztą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Taka, siaka, nijaka:(
Z wyglądu przypominasz mi Renee Zellweger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wyglądasz bardzo młodo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na poczatku zapuscilabym wlosy.Pozniej wizyta u fryzjera i jakis balejazyk albo farba np. miodowa
![]() Co do ubran-myslalas kiedys na kompletem? Jakis ladny zakiecik+spodnie+ladna bizuteria (to do pracy lub szczegolne okazje) W ciemnych kolorach.Moze nie czarny, ale szary z czerwonymi wstawkami(sama taki piekny widzialam ![]() ![]() ![]() ![]() Ładne buciki na szpilce i juz pewnosc siebie masz gwarantowana ![]() Teraz proponowalabym eleganckie rybaczki(ktore sa modne zreszta teraz) i do tego kozaki kowbojki. Stroj na co dzien? W spodniach dzinsowych mozna wygladac kobieco tylko trzeba dobrac choc jeden dodatek ![]() Ale jesli chcesz zmienic dziny, to sa spodnie materialowe.Sztruksy raczej odradzam..sa takie..hm, nijakie i nieladne(tak uwazam). Cos na gore.. np.koszule-ale nie biale,granatowe tylko w kwiatowe wzory,fajne kolory ![]() Jest teraz wiele ladnych bluzek materialowych ktore nie sa na jakies swieta, ale naprawde dodaja uroku i kobiecosci ![]() ![]() Matara-mam nadzieje, ze chociaz troszke pomoglam.Ale oczywiscie mozesz sie ze mna nie zgodzic, bo w koncu mam tylko 17 lat ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam, jak zobaczyłam drugą fotkę
![]() ![]() Jeżeli chodzi o włoski to najpierw radziłabym zająć się ich odżywianiem. No i może trochę zapuścić? A styl - poprzeglądaj forum dotyczące mody. Możesz pooglądać, co noszą inne dziewczyny, co Ci się podoba i wybrać to, w czym będziesz dobrze się czuła. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za rady - przyznam, że troche się ich obawiałam..
![]() ![]() Buuzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym Cie raczej tez widziała w dluższych włoskach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zapusc wlosy i zrob balejaz.
Jak nie to farbe-cieply braz, miodowy! tymbardziej jak idziesz do fryzjera to ci pomoze. Zycze powodzenia i wklej zdjecie po.. 3mam qciuki
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.