|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Typ urody...
Hej dziewczyny!
Mam do was pytanko...jakim jestem typem urody? ja zupelnie sie na tym nie znam ![]() Chcialabym tez kupic sobie jakies cienie ale zupelnie nie wiem jakie by mi pasowaly... Pomozcie!! Z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Typ urody...
znalazlam takie zestawienia kolorow ktore mi sie podobaja. Ale czy pasuja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To twój naturalny kolor włosków?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mylady21 : nie, nie jest naturalny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie Lato,które się przestylizowało na Zimę
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tak, też mi się wydaje, że lato. Czy masz zaróżowioną skórę jak na zdjęciu? Te kolorki wyżej byłyby dla ciebie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To jest wlasnie moja najwieksza udreka, wiecznie jestem czerwna... i nie wiem co mam z tym zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a moze odpowiesz na wszystkie pytania ktore sa w zbiorowym watku zaraz na początku calej listy ?? to nam ułatwi sprawę
![]() Buziaa ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Kolor oczu - jasne,tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, kolor jest czysty. Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-zdecydowana, ciemne dlugie rzesy i brwi 3. Piegi - najwiecej jest latem od slonca, teraz jesiena glownie na nosie i bokach policzkow blisko oczu. raczej zloto-brązowe 4. Cera - jasny, wydaje mi sie ze lekko wpada róż Rumienie, sie na czerwono 5. Naturalny kolor włosów - ciemny popielaty. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Dobrze czuje sie w brazie,czarnym, niebieskim i zielonym. ewentualnie w rozowym czy bezu ale z jakims czarym lub braowym dodatkiem. Gorzej juz w czerwieni czy zoltym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
tez bym sie chciala podpiac pod ocene typy... fota bez makijazu tylko z yuszem
![]() 1.JAK SIE OPALASZ- na buraka, potem robie sie troche zlocista 2.KOLOR OCZU -Jasny niebieski, z ciemniejsza obwodka ,bez plamek 3.JAKA JEST OPRAWA OCZU-jasna 4.PIEGI- od slonca w lato na nosie i jego okolicach, czasem troszenke na czole,zlote, zima zdecydowanie bledsze i znikaja z czola 5.CERA- jasna, rumienie sie jak burak 6.NATURALNY KOLOR WLOSOW- na zdjeciu, jasny blond 7.KOLOR UST-jasno/cimeno rozowy nie potrafie okreslic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
upupuppupupupupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.