|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() MF Lasting Perfomance
Witam wszystkie Wizażanki
wiem ze ten temat nie raz byl juz walkowany tu na forum, ale mam nadzieje ze mi wybaczycie, ze wracam do niego po raz kolejny i udzielicie mi rady ![]() wybieram sie jutro po zakup podkladu i wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze caly czas mam watpliwosci. Od dluzszego czasu przybieram sie do zakupu podkladu MF Lasting Perfomance ale nie wiem czy naprawde warto. Przejrzalam opinie na KWC i rownie duzo jest pozytywnych jak i negatywnych i jestem w punkcie wyjscia :/ cere mam mieszana, z tendencja do przetluszczania, ostatnio troszke sie normalizuje ale mimo wszystko jeszcze sie blyszczy. Ze swieceniem pewnie sobie poradze tylko problemem sa slady i blizny po tradziku, sa takie ciemne, sinawe-ehh sama nie wiem jaki maja kolor. zalezy mi zeby podklad dobrze je ukrywal bo niestety nie przepadam na codzien za uzywaniem dodatkowo korektora(rano brak czasu) i stad moje pytanie czy w/w podklad faktycznie dobrze potrafi je ukryc, czy warto wylozyc na niego ostatnie pieniazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MF Lasting Perfomance
Myślę, że podkłąd sobie poradzi z niezbyt dużymi bliznami potrądzikowymi. W każdym badz razie ja jestem z niego zadowolona. Ładnie wyrównuje kolor cery, nie przesusza skóry, efekt matowienie zadowalający.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja to mam doświadczenie z tym podkładem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o faworytów co do podkładów to ja używam revlona colorstaya i narazie go nie zamienie na żaden inny. Choć finansowo droższy niż Max factor LP. Konsystencję ma o wiele gęstszą i cięższą niż MF LP..przekonałabyś się o tym szczególnie w przypadku zmywania go z twarzy ![]() dobra kończe tego posta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
LP nie jest zly,dosc dobrze kryje ale nie rewalacyjnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Revlon dobrze kryje, ale ja np. nie lubię jedo ciężkiej konsystencji. Mnie zapychał.
Kilka lat temu, gdy starałąm się uporać ze zmianami trądzikowymi, kupowałam taki apteczny podkład. Świetnie krył, a przy tym dodatkowo nie zapychał < tylko za nic nie pamiętam nazwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zielony stworek
|
LP nie kryje dobrze.Żadnych przebarwień potrądzikowych mi nie ukrywa.Lubię go tylko za to,że cały dzień trzyma się na twarzy i nie trzeba makijażu poprawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam
Dziekuje serdecznie za Wasze opiniei dotyczace doswiadczen z tym podkladem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Anette polecam Ci abyś kupiła ten podkład na allegro, bo wychodzi okolo 35 zl. A to duża różnica niż np w drogeriach za 56 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tez polece Toleriane LRP wlasnie z nim zdradzilam dlugo nie zastapionego LP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to najlepszy podkład.
Bardzo ładnie kruje i matuje. Ja się maluje rano do pracy i zmywam makijaż dopiero późnym wieczorem jak wracam. I wytrzymuje cały dzień, bez poprawek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.